Gode oplevelser for børn uanset alder

For de helt små børn handler en tur i teatret ofte om magien i de nære ting, og om de basale følelser. Her bliver børnenes nysgerrighed pirret og der kan opstå øjeblikke af ren magi når en forestilling rammer rent.

For børn i skolealderen er teateroplevelsen både en kunstnerisk oplevelse og et oplæg til samtale, både i familien og i skolen. Komplicerede følelser og emner gennemleves på scenen og man kan pludselig se sig selv og andre i strakt arm.

Bestil børneabonnement senest 10/9 og få tre teateroplevelser i én pakke til 135 kroner per person. Ellers er løssalgsprisen 85 kroner per person per forestilling. 

I sæson 2019-2020 har vi følgende forestillinger for børn: 

 

2-4 årige:

SUTTOG

MINI

SOKKEN

 

 

4-6 årige:

SØNDAG 

MEDUSA

GREV GRIS

 

 

Bestil børneabonnement til daginstitutioner og dagplejere her

Bestil børneabonnement til private her

 

 

Find vores forestillinger og arrangementer her

Bemærk

Spilletiderne for børneforestillingerne er typisk om formiddagen. Foyeren er åben ½ time inden forestillingen starter. Forestilingerne starter præcis, og dørene lukkes. I er velkommen til at benytte vores foyer til fx. spisning af medbragt mad.

I weekenderne serverer vi gratis frugt til børnene.  

 

 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.