Gode oplevelser for børn uanset alder

For de små børn handler en tur i teatret om magien i de nære ting og om de basale følelser. Her skal børnenes nysgerrighed pirres og vi ved, at vi får en ærlig reaktion: Når forestillingerne lykkes bliver børnene revet med og luften bliver tyk af magi og koncentration. Det giver vidunderlige øjeblikke!

For børn i skolealderen skal teateroplevelsen både give en kunstnerisk oplevelse og et oplæg til debat. Nogle gange er det teatrets virkemidler, der kan diskuteres, andre gange er det et aktuelt tema. Teatret lægger ord og krop til en personlig fortælling, der skaber nærvær og forståelse for den ofte abstrakte og komplicerede verden omkring os.

Vi tilbyder børneabonnement for private - læs mere her. Tilmelding til abonnementet for sæson 18/19 åbner i midten af august.

Vi tilbyder børneabonnement til institutioner - læs mere herTilmelding til abonnementet for sæson 18/19 åbner i midten af august.

Læs mere om teater for skoler her.

 

Teater Nordkraft er støttet af - og samarbejder med - Aalborg Kommune.

 

teateravisen.dk finder du spændende artikler, debatindlæg og anmeldelser fra landets børneteatre.

 

Alle børn og unge fortjener at møde kunsten. Så brug os!

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.