Book teater til skole

Professionel scenekunst i et
dannelses- og læringsperspektiv


Kunst udvikler os som mennesker. Kunst bombarderer vores sanser og følelser, og smutter ind af sprækker vi ikke vidste vi havde. Kunst giver os mulighed for selvrefleksion; mulighed for at se os selv klart og skabe en forandring. Det er vigtigt for alle, men især for mennesker under opbygning.

En tur i Teater Nordkraft er en unik mulighed for de ældste elever til at opleve professionel scenekunst. Det er samtidig også en mulighed for eleverne at komme tæt på teatret.

Booking af billetter til skoler og ungdomsuddannelser bookes via Teater Nordkrafts Bookingportal HER

I teatersæsonen 2021/2022 spiller vi:

Til ungdomsuddannelser

Til udskolingen


Vi ønsker at være i tæt dialog med de unge omkring teater og kunst generelt, og at inddrage de unges tanker og ideer i forhold til udvikling af materiale.

Teater Nordkraft er en virksomhed hvor medarbejderne har mange forskellige jobs og uddannelser. Kreative og innovative processer er i spil hver dag, så overvej at supplere jeres teaterbesøg med et virksomhedsbesøg hos os.

Har du forslag eller idéer til hvordan din skole eller klasse kunne inddrages i et tættere samarbejde med os? Eller har du lyst til at vi kommer med et bud? Så skriv til os på skole@teaternordkraft.dk

Har du spørgsmål til spilletider, praktiske forhold eller andet kan Teater Nordkraft kontaktes på telefon mandag-torsdag 10:00-13:00 og via mail på skole@teaternordkraft.dk.

Gå til bookingportal

Pris og booking
Skolebilletter koster 65,- per elev og medfølgende lærere er gratis. Vi har i denne sæson forestillinger egnet fra 7. klasse og op på programmet. Skolebilletter bestilles på Teater Nordkrafts bookingportal