Book teater til skole

Professionel scenekunst i et
dannelses- og læringsperspektiv


Kunst udvikler os som mennesker. Kunst bombarderer vores sanser og følelser, og smutter ind af sprækker vi ikke vidste vi havde. Kunst giver os mulighed for selvrefleksion; mulighed for at se os selv klart og skabe en forandring. Det er vigtigt for alle, men især for mennesker under opbygning.

En tur i Teater Nordkraft er en unik mulighed for de ældste elever til at opleve professionel scenekunst. Det er samtidig også en mulighed for eleverne at komme tæt på teatret.

I teatersæsonen efterår 2020 – forår 2021 spiller vi:

Til ungdomsuddannelser

Til udskolingen


Vi ønsker at være i tæt dialog med de unge omkring teater og kunst generelt, og at inddrage de unges tanker og ideer i forhold til udvikling af materiale.

Teater Nordkraft er en virksomhed hvor medarbejderne har mange forskellige jobs og uddannelser. Kreative og innovative processer er i spil hver dag, så overvej at supplere jeres teaterbesøg med et virksomhedsbesøg hos os.

Har du forslag eller idéer til hvordan din skole eller klasse kunne inddrages i et tættere samarbejde med os? Eller har du lyst til at vi kommer med et bud? Så skriv til os på teater@teaternordkraft.dk

Pris og booking
Skolebilletter koster 65,- per elev og medfølgende lærere er gratis. Vi har i denne sæson forestillinger egnet fra 7. klasse og op på programmet. Skolebilletter bestilles på: skole@teaternordkraft.dk, hvor du også kan rette din henvendelse hvis du har spørgsmål til spilletider, praktiske forhold eller andet.