Woyzeck

Woyzeck

Glæd dig til en drømsk, musikalsk, fysisk forestilling om Woyzeck eviggyldige kamp for at få lov at eksistere og elske – i en verden, som kun har plads til de heldige.

Woyzeck er en hjørnesten i teaterhistorien. Georg Buchners mægtige, ufærdige værk fra 1836 har udfordret store scenekunstnere over hele verden, og Teater Nordkrafts nye teaterchef Minna Johannesson ser særligt frem til at instruere dette stykke:

”Woyzeck er mit absolutte yndlingsstykke og jeg har ventet længe på det rigtige tidspunkt til at sætte det op. Spørger du mig så har det har alt som skal til for at lave fabelagtig teater: En dødbringende kærlighedshistorie, en lille mands kamp mod overmagten, en vild byfest, en alvorlige psykisk diagnose, et grusomt trekantsdrama, en smuk venskab, mindst en stor slåskamp, et stakkels barn, en hest som kan tale og en masse humor midt i alt det som må være en af de mest sorgerlige og hjertegribende historier som nogensinde er blevet skrevet.

Woyzeck er en tekst med få ord som giver stor mulighed for egen fortolkning.
Jeg valgt at lade Woyzeck være en kvinde, i et Aalborgensisk karneval univers, med to musikere på scenen, i en svimlende, sexet og skæbnesvanger karnevals-nat.”

Varighed: Endnu ukendt
Forestillingen udbydes også som skoleforestilling, Læs mere om priser og booking for skoler HER

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft
 • Spilleperiode
  17.
  April -
  14.
  Maj
  2021
 • Tider
  Flere spilletider
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  100 - 205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Teater Nordkrafts ensemble samt to musikere

Bagom
Iscenesættelse
Minna Johanneson

Fotograf: Karoline Lieberkind