Dig og mig ved daggry – Digitalt

Beskrivelse
Anmeldelser

Dig og mig ved daggry – Digitalt

Velkommen til den digitale version af forestillingen Dig og Mig ved Daggry.

‘Dig og Mig ved Daggry’ er en brutal og hjerteskærende teaterforestilling om Aalborgs Romeo og Julie. Louise og Liam begår selvmord ved at springe ud fra Limfjordsbroen, lænket til hinanden med håndjern. Deres død er slutningen på en fatal fortælling om kærlighed og om ungdom som falder. Historien starter hvor Louise er død.

‘Dig og mig ved daggry’ er Teater Nordkrafts dramatisering af Glenn Ringtved og Sanne Munk Jensens ungdomsroman fra 2013.

I løbet af 2,5 time kommer du til at følge to historier: Louises forældre, som sørger over hendes død og prøver at forstå den – og Louises egen flashback-fortælling om de hændelser, som førte til at hun tog sit eget liv. Det er den historie, som Louise aldrig fik fortalt. Før nu. En fortælling om kærlighed, tilfældigheder, misforståelser, svigt og tilgivelse.

Skuespillerne sidder hjemme hos sig selv, og bruger de kameraer og mikrofoner som er på deres private bærbare computere. Skuespillerne kan se og høre hinanden, men de kan hverken høre eller se publikum.

Når forestillingen slutter, har du mulighed for at blive hængende i en livechat, hvor et par af skuespillere vil besvare spørgsmål og kommentarer til forestillingen.

 

VEJLEDNING OG PROGRAM

 

Dig og mig ved Daggry vandt en Reumert og fik en masse gode anmeldelser. Den digitale version af Dig og mig ved Daggry spillede for første gang i foråret 2020 og er også blevet taget utrolig godt imod af både anmeldere og publikum.

 

Særpris for skoler på 65 kr. inkl. moms kontakt skole@teaternordkraft.dk for booking.

Varighed: 2,5 time inkl. pause

Anbefales fra 15 år

Pressen skriver...

Nordjyske, Bent Stenbakken
“Streamet teater som rørte og bevægede - ganske anderledes, men også totalt overbevisende”
Teateravisen, Gudrun Hagen
“Det er ren teatermagi direkte ud gennem computerskærmen. Det er på den måde nogle andre ting end forventet, der løfter denne forestilling. Men anbefales skal den. Også i digitalt format. ”
IScene, Lene Grønborg Poulsen
“Allerede fra de første replikker ryger ud af munden på Jela Natius Abildgaard, der spiller hovedkarakteren Louise, mærker man et ekstremt nærvær. Selvom vi ikke er fysisk til stede sammen, er vi tydeligvis i samme mentale rum, og konflikterne i stykket bliver hurtigt levende og virkelige for øjnene af os. ”
Ungt Teaterblod, Sanne Halkjær Hebsgaard
“I takt med at meget kontakt i dag foregår på Zoom, Teams, FaceTime etc., så giver det god mening, at forestillingen filmes på selvsamme måde. Det giver en intensitet og nærhed på en helt anden måde, end når en forestilling spilles som normalt.”
Publikum
“Bogen var fantastisk, og jeg synes I rammer karaktererne rigtig godt og gør bogen levende. Det virker til I glemmer kameraerne undervejs - selom det må være vanskeligt.”
Publikum
“Super spændende oplevelse! Meget intenst at scenografien mangler.”
Publikum
“Tak for en spændende virtuel teateroplevelse! Jeg er imponeret over, hvor god jeres timing er.”

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft
 • Spilleperiode
  21.
  April -
  22.
  April
  2021
 • Tider
  13:00 og 19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  100-205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

 Jacque Lauritsen, Lærke Schjærff Engelbrecht, Jela Natius, Alexander Clement og Petrine Agger

Bagom
Instruktør
Minna Johanneson
Rekvisitør
Teresa Breitenstein
Teknik og afvikling
Mikkel Ove og Mikkel Munk Iversen
Lysdesigner
Ditlev Brinth Christensen
Scenograf
Claus Helbo
Forfattere til ungdomsromanen 'Dig og mig ved Daggry'
Sanne Munk Jensen og Glen Ringtved