Urpremiere

OW Bunker

- Historien om en finansfiasko
08. maj - 24. maj
Sikke en fest vi har haft ...

Kender du det, at man mødes med nogle venner til en hyggelig øl i Aalborg klokken 21, og næste gang man kigger op, ligger man henover et sømbræt imens nogle sømænd drikker tequila af ens sko i Hamborg? Og man tænker - hvordan skete det?

OW Bunker er historien om festen, som ingen husker - eller i hvert fald som ingen VIL huske. OW Bunker er Danmarkshistoriens største aktieeventyr, og Nordeuropas største tømmermænd. Ingen ved længere hvad der skete, og alle vil helst ikke tale om det.

Midt under de verserende retssager tager Teater Nordkraft en dyb indånding og bevæger sig helt ud hvor ingen kan bunde eller se i det grumsede vand. Ud i et hav med olieskibe, spekulation og evige pengestrømme, hvor vi møder de centrale personer i OW Bunker.

Hvem er egentlig offer og bøddel? En ting er i hvert fald sikkert: Det går ikke godt.

 

OW Bunker // 08. maj - 24. maj
Dato Tid Varighed Pris
8.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Udsolgt
9.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Køb
10.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Køb
15.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Køb
16.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Udsolgt
17.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Køb
22.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Køb
23.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Køb
24.5 19.30 Endnu ukendt 205,00 kr. Køb
PETRINE AGGER

PETRINE AGGER

Rolle: Marianne

Petrine har 25 års erfaring. Hun er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater. Hun er en evigt nysgerrig og myreflittig holdspiller og lykkeligvis aldrig blevet låst fast i bestemte roller. Petrine kan spille både erhvervsminister i Tv-serien Borgen og fange i Annette K. Olesens Forbrydelser. Bagkataloget vidner om teater, film og tv-serier, der er gået verden rundt. Hun har selv været udvikler på flere forestillinger. Petrine giver erfaringstyngde til ensemblet og undervisningsarbejdet. Meget stor erfaring. Meget lidt diva.

ALEXANDER CLEMENT

ALEXANDER CLEMENT

Rolle: John

Alexander Clement blev færdig på Den Danske Scenekunstskole i Købehavn i 2015, og siden har han etableret pop-up-teatret HAWAII, som har præsenteret en teaterfestival, en musikalsk forestilling om afrikanske spam-mails og nyfortolkninger af Nøddebo Præstegaard. Alexander har bl.a. arbejdet for Sorte Hest, Dramafronten og Teater V og har medvirket i serien Perfekte steder, en spillefilm og et radiodrama. Alexander mener, at det skal koste noget på scenen, og det giver han videre i sin undervisning. Frygtløs entreprenør. Disciplineret skuespiller.

JELA NATIUS ABILDGAARD

JELA NATIUS ABILDGAARD

Rolle: Louise

Jela er det grønneste skud på ensemblestammen. Hun færdiggjorde i sommers sin skuespiluddannelse på Den Danske Scenekunstskole i Århus. Men hun har allerede under sin uddannelse gjort sig bemærket i forestillingerne Stuck på Teater Nordkraft og Fornuft og Følelse på Århus Teater. Jela bidrager ikke kun med et ungt syn på scenekunsten. Hun har en rytmisk forståelse for replikken og lader musik, stemme og lyde fylde sit arbejde og har et kreativt forbrug af klaver og loop-pedal. Ung, rap og rytmisk i replikken

LÆRKE SCHJÆRFF ENGELBRECHT

LÆRKE SCHJÆRFF ENGELBRECHT

Rolle: Constance

Lærke brænder for karakterarbejde og har en stor skabertrang. Lærke har bl.a. medvirket i børneforestillingen Okker Gokker (Det Lille Teater), musikforestillingen EU goes Eurovision (Københavns Musikteater) og Kollektivet (Det Kongelige Teater). Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2012 og har alsidig undervisningserfaring som underviser og linjeleder på Borups Højskoles Scenekunstlinje. Smidigt karakterarbejde. Stor skabertrang.

JACQUE LAURITSEN

JACQUE LAURITSEN

Rolle: Peter

Jacque har 25 års erfaring med alt fra klassikerne og det moderne teater over ungdomsteater og musikdramatik. I roller som Shakespeares Puk til kejser Caligula og gudinden Afrodite. Geografisk spænder han vidt fra Sorte Hest, Kaleidoskop, FÅR 302 og Folketeatret, til provinsens egnsteatre. Han har haft succes med dramaundervisning og selvstændige projekter som Faldet, en monolog efter Albert Camus’ bog. Jacque er uddannet i ensemblet Teater Kavaleriet i København. Teatergarvet globetrotter.

Producent

Teater Nordkraft

Iscenesættelse

Viktor Tjerneld

Manuskript

Jakob Tekla Jørgensen og Viktor Tjerneld

Scenograf

Claus Helbo

Medvirkende

Teater Nordkrafts ensemble

Fotograf

Karoline Lieberkind
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.