Vejledning og program

Dig og mig ved daggry – Digitalt.

.

Kære Publikum

Vi glæder os til at vise jer vores digitale version at teaterforestillingen ‘Dig og Mig ved Daggry’. Forestillingen varer ca. 147 min. inkl.  20 min. pause, og der vil efter forestillingen være mulighed for at deltage i livechat med to af skuespillerne.

IT og sikkerhed
Vi anvender Vimeo, som vores midlertidige digitale platform, som både er helt på plads med sikkerheden og har plads til os alle online på én gang. Det sagt, så vil vi gerne minde om at alm. retningslinjer for IT-sikkerhed gælder alle steder på nettet, også på Vimeo.

I logger ind via det link og password, I får tilsendt fra os på mail. Disse er unikke for jeres forestilling, så de gælder kun på den dato, I har billet til. I vil modtage jeres oplysninger til log ind senest 24 timer før forestillingens start, MEDMINDRE I først har købt jeres billetter på den dag forestillingen spiller. I så fald vil I få tilsendt oplysningerne på forestillingsdagen, senest en halv time før forestillingens start.

Vi beder jer om at være klar i god tid. Ca. 15 minutter før start, skal I gerne senest logge jer ind. Linket til log ind bliver først aktivt på forestillingsdagen, ca. en halv time før forestillingen starter. Kontakt os på chatten eller på telefon 23 96 99 24, hvis teknikken driller. Vi vil være tilstede for at hjælpe jer. Telefonen og chatten åbner samtidig med linket, en halv time før forestillingens start.

Til information, så ser du med uden lyd og video af dig selv. Vi kan se dig i deltageroversigten, og du kan skrive til os i chatten før forestillingen starter. Det er også i chatten, at du kan få kontakt til skuespillerne med spørgsmål efter forestillingen. Under forestillingen og i pausen vil chatten være slået fra, men det vil stadig være muligt at kontakte os på telefon.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ser med fra mobil eller tablet, er du nødt til at hente Vimeos app, for at kunne tilgå chatfunktionen.

For den bedst mulige oplevelse anbefaler vi, at du bruger et VGA- eller HDMI-stik, hvis du har planer om at se med på en større skærm.

.

Rettighedsbeskyttet visning
Da forestillingen er rettighedsbeskyttet, er det STRENGT forbudt at distribuere eller dele adgangen til forestillingen. Det er således KUN visning for de, der har løst billet til den konkrete forestilling/visning.

.

Programmet bliver ca. som følger:

12:30 / 19:00: Linket til log ind samt supporttelefonen åbnes

12:45 / 19:15: De sidste gæster logger ind på Vimeo via det tilsendte link.

13:00 / 19:30: Alle gæster er logget ind
Her vil I blive budt velkommen og introduceret til det I skal opleve af vores vært. Vores tekniker er klar til at hjælpe på telefon, hvis der er problemer.

13:05 / 19.35:  Dig og mig ved daggry starter
Varighed:  ca. 147 min. inkl.  20 min. pause. Pause og hvor meget der er tilbage af den fremgår tydeligt på jeres skærm.

Vi holder en pause mellem 1. og 2. akt. Præcis som i teatret. Der har I mulighed for at hente forsyninger og strække benene.

15:40 / 22:00 Artist Talk
Et par af skuespillerne logger på live-chat og I har mulighed for at stille spørgsmål, når forestillingen er slut. Der kan ikke stilles spørgsmål til skuespillerne, så længe forestillingen er i gang.

15:55 / 22:25: Vi lukker ned og siger tak for i dag til jer der er tilbage.

God fornøjelse!

Kærlig hilsen
Alle os på Teater Nordkraft