Teaterkreds på Teater Nordkraft

Har du lyst til at tale med andre om de forestillinger, du ser hos os? Har du lyst til at møde nye mennesker med samme teaterinteresse som dig? Har du lyst til at blive klogere på scenekunst og hvorfor den virker? Så meld dig til en teaterkreds!

Når man har været inde og se en teaterforestilling, så er det ikke altid man lige får talt med nogen om den. Man er måske i teatret alene, eller med nogle gode venner man ikke har set længe - og når man så endelig er sammen så vil man egentlig gerne lige høre hvordan de har det

Så det er faktisk ikke altid man lige får talt om forestillingen – Det sker der jo ikke noget ved.

Men hvis man er inde og se en forestilling og får talt hele vejen rundt om den, så kan der til gengæld ske rigtigt meget!

Der er en masse sanseoplevelser, som man måske først ved man har haft, hvis man får talt om dem, får mulighed for at sige dem højt. Det er den erkendelses process man kalder translokutionariet  - og den er faktisk vigtig når man skal få det fulde ud af en sanseoplevelse.

Det er for det meste nemt nok at tale om handlingen. Men hvad med lyden, lyset, scenografien, stemmelejet, dramaturgien og kostumerne?

Vi vil gerne hjælpe vores publikummer på vej med at dykke dybere ind i deres egne teateroplevelser. Derfor begynder vi i løbet af efteråret 2018 at stable nogle teaterkredse på benene.

Hvis du har lyst til at være med, eller bare høre mere, så send os en mail på jegvilvaeremed@teaternordkraft.dk, eller ring til os på 98 11 16 66 - så vil vi gerne hjælpe jer med at finde hinanden, og komme igang.

Den Eksperimenterende

Den Samlede Oplevelse

Fortællingen

Lyd og Musik

Performerne

Scenografien

 


 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.