Teater & Corona-virus

Hos Teater Nordkraft opfordrer vi alle vores gæster til at downloade appen “Smitte|stop”. På den måde kan vi bidrage til smittesporing og hjælpe med at stoppe udbredelsen af Corona-virus.

Teater Nordkraft følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Corona-virus. Derfor gælder følgende forholdsregler ved besøg hos os, når vi spiller, så vi kan give alle gæster en god og tryg oplevelse.

Ved ungdoms- og voksen forestillinger formiddag og aften

 • Ved ankomst til Teater Nordkraft vil vi be’ dig om at bruge indgangen ved Teglgaards Plads (v. Biffen). Der vil i gangen være markeringer, der anviser køen. Husk at holde god afstand.
 • Alle gæster skal spritte deres hænder af ved ankomst til teatret, og der er håndsprit tilgængelig flere steder.
 • Vores garderobe er lukket. Alle gæster skal medbringe deres overtøj og tasker i salen.
 • Salen åbner senest en halv time før forestillingen starter, og vi opfordrer derfor alle gæster til at komme i god tid, så I kan finde plads i salen stille og roligt. Foyeren og Billetten åbner ligeledes en halv time før forestillingsstart.
 • Alle sædenumre er ophævet, og alle gæster placeres med 1 stols mellemrum. Er I fra samme husstand eller tilsvarende nære kontakter, må I gerne sidde sammen som en gruppe uden 1 stols mellemrum. I døren til salen vil alle gæster blive henvist til en plads af en medarbejder fra Teater Nordkraft. Vi beder alle gæster hjælpe os med at fylde salen op nede fra scenen og op.
 • Foyerområdet er lukket som opholdsområde, og fungerer dermed kun som gennemgangsrum før og efter forestillingen samt i pausen. Ønsker man at forlade salen under en eventuel pause for at gå på toilet, skal man bagefter gå helt ud af teatrets foyer eller tilbage i salen. Ønsker man at forlade salen for at trække luft, foregår det ligeledes udenfor teatrets foyer.
 • Vi opfordrer alle gæster til at fordele sig mellem toiletfaciliteter inde i teatret og uden for teatret på Turbinetorvet i Nordkraft, så vi undgår kødannelse.
 • Vi tager ikke imod kontanter eller MobilePay i vores bar eller billetsalg – kun Dankort.
 • Der gøres ekstra rent og sprittes grundigt af, så I kan føle jer trygge før, under og efter jeres besøg.
 • Billet-købers kontakt-info tages i anvendelse såfremt der er behov for det ved eventuel smitteopsporing.
 • Efter forestillingen skal alle gæster forlade Teater Nordkraft. Vi lukker jer stille og roligt ud af salen i hold, så vi sikrer god afstand.

Specielt ved børneforestillinger

 • Alle gæster, både private og grupper, får henvist en garderobeplads, hvor de kan placere tasker og overtøj, inden der findes plads i salen.
 • Da foyerområdet er lukket som opholdsområde, og dermed kun fungerer som gennemgangsrum før og efter forestillingen vil det ikke være muligt, at spise madpakker i teatret.
 • NB: Ved børneforestillinger i weekenderne, serverer vi i denne tid IKKE frugt, saft og kaffe i vores foyer, som vi plejer.

Føler du tegn på symptomer på Corona-Virus skal du blive hjemme for en sikkerheds skyld. Kontakter du os på billet@teaternordkraft.dk, ombytter vi gerne din billet, hvis du aflyser grundet symptomer på sygdom.

 

Teatret overvåger situationen nøje og opdaterer planen løbende. For nyeste info om Corona henvises til coronasmitte.dk

Er du forhindret i at komme på besøg hos os, fordi du:

 • Føler tegn på sygdom
 • Er karantæneramt

Så tilbyder vi – hvis du ønsker det – at bytte din billet til en senere forestilling, eller ombytte til et gavekort på det beløb, som du har betalt for din billet.

Ønsker du at få fat i os angående bestilte billetter, send en mail til billet@teaternordkraft.dk eller ring 98 111 666 inden for vores åbningstid.

Drejer din henvendelse sig om andet kan vi kontaktes på teater@teaternordkraft.dk.

Publikummer med billetter i den periode teatret har været lukket grundet Corona-Virus har alle fået direkte besked på mail om aflysninger og ændringer samt muligheder for ombytning og refundering.

Ved rengøring på teatret anvender vi et produkt, som dræber forskellige former for vira og bakterier helt op til i 10 dage, og som har dokumenteret effekt mod coronavirus/covid-19. Selvom det desinficerer i op til 10 dage gør vi vi grundigt rent oftere, for at være på den helt sikre side. Produktet og er tilegnet offentlige steder som: daginstitutioner, skoler, børnehaver, plejehjem, busser, tog, metro, lufthavne, toiletter m.m.
Er du nysgerrig, kan du læse mere om produktet her: https://nanocover.dk/shop/desinfektionsspray-10-dages/

 

Opdateret den 3/8 2021 af Teater Nordkraft.

 

Corona-info