Teater for skoler

Kære lærer og pædagog

Teater Nordkraft spiller forestillinger i dagtimerne for skoler.
Mange ungdomsforestillinger er velegnede til voksne og omvendt. Vores aftenforestillinger tilbydes som regel til publikum over 15 år, hvilket betyder at de ældste i folkeskolen og studerende på ungdomsuddannelserne kan være med.

 

Billetter

Skolebilletter koster 65 kr. pr. elev (medfølgende undervisere gratis). Vi udsender almindelig faktura eller elektronisk faktura til de skoler, der har EAN-nummer. Billetterne bestilles ved at ringe til os mellem kl. 9.30-15 på tlf. 98 111 666 eller ved at sende os en mail på skole@teaternordkraft.dk. Bestillingen er bindende, men mindre justeringer i billetantal kan ske senest 3 uger før forestillingen.

 

Spilletider

Skoleforestillinger spiller vi normalt i tidsrummet mellem kl. 9-13, men spilletiderne kan ændres efter jeres behov. Ring og hør på den enkelte forestilling.

 

Kom i god tid

Foyeren er åben ½ time inden forestillingen starter. Forestilingerne starter præcis, og dørene lukkes. Der er ikke salg i foyeren ved skoleforestillinger, men I er velkomne til at benytte lokalet til for eksempel spisning af madpakker. 

 

Dramaundervisning

Dramacenteret under Aalborg Kulturskole tilbyder i samarbejde med Teater Nordkraft dramaforløb for lærere og elever i Aalborg Kommune. Læs mere om deres tilbud her

 

Kør med bus - NT giver grupperabat 

Nordkraft er placeret centralt i Aalborg og kan nemt nås via bybusnettet. Nærmeste stoppesteder er Nordkraft og Medborgerhuset, som betjenes af buslinierne 11, 14 og 25. Er I en gruppe på min. 8 personer, der skal i teatret - eller til et andet arrangement i NORDKRAFT - har vi i samarbejde med NT og Aalborg Kommune lavet en meget fordelagtig transportordning. Læs mere om gruppebillet her.

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.