Teater for institutioner 2-6 år

Abonnementstilmelding til sæson 18/19 starter i midten af august 2018

Kære voksen

Med et abonnement kan børnene i din institution få 3 forskellige teateroplevelser i en sæson for 135 kr. pr. barn. De medfølgende voksne kommer gratis ind, men vi skal kende antallet af hensyn til billetudleveringen. Tilmelding til abonnementet for sæson 18/19 åbner i midten af august.

 

Abonnement 1 - for de 2-4 årige - består af følgende forestillinger:

HVAD NU HVIS..

SMÅ BLÅ SKO

TRÆBANKEN

 

Abonnement 2 - for de 4-6 årige - består af følgende forestillinger:

KLODS-HANS

FASTER LIZZIES JUL

TRÆBANKEN

 

Bemærk

Spilletiderne for abonnementsforestillingerne er typisk om formiddagen. Foyeren er åben ½ time inden forestillingen starter. Forestilingerne starter præcis, og dørene lukkes. I er velkommen til at benytte vores foyer til fx. spisning af madpakker. 

 

Kør med bus - NT giver grupperabat 

Nordkraft er placeret centralt i Aalborg og kan nemt nås via bybusnettet. Nærmeste stoppesteder er Nordkraft og Medborgerhuset, som betjenes af buslinierne 11, 14 og 25. Er I en gruppe på min. 8 personer, der skal i teatret - eller til et andet arrangement i NORDKRAFT - har vi i samarbejde med NT og Aalborg Kommune lavet en meget fordelagtig transportordning. Læs mere om gruppebillet her. 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.