Teater & Corona-virus

TEATER NORDKRAFT ER FYSISK LUKKET.

D. 29. december 2020 fik vi besked om at alle danske teatre er lukket ned til og med 17. januar 2021. Lukkeperioden er herefter blevet forlænget til og med d. 6 maj, hvor teatret fysisk åbner igen.
Alle forestillinger indtil d. 6. maj er berørt af dette.
Alle berørte publikummer med billetter til og med d. 6. maj har fået direkte besked på mail om, hvordan de skal forholde sig til aflysninger – samt muligheder for ombytning og refundering.

Ved ændringer i restriktioner og evt. yderligere forlængelse af lukkeperioden opdateres denne side hurtigst muligt, og alle berørte publikummer får direkte besked på mail.

Ved spørgsmål ang. billetter kontakt billet@teaternordkraft.dk. Ved spørgsmål til andet kontakt teater@teaternordkraft.dk

Hav tålmodighed med os – vi besvarer alle henvendelser så hurtigt vi kan. 
Teater Nordkrafts administration arbejder hjemmefra, men kan stadig kontaktes på mail som normalt. 

Hos Teater Nordkraft opfordrer vi alle vores gæster til at downloade appen “Smitte|stop”. På den måde kan vi bidrage til smittesporing og hjælpe med at stoppe udbredelsen af Corona-virus.

Teater Nordkraft følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Corona-virus. Derfor gælder følgende forholdsregler ved besøg hos os, når vi spiller, så vi kan give alle gæster en god og tryg oplevelse.

Ved børneforestillinger

 • Husk gyldigt Corona-pas.
 • Alle gæster skal spritte deres hænder af ved ankomst til teatret.
 • Det er et krav at alle over 12 år bærer mundbind, når man færdes i foyer og toiletområder. Når man sidder ned på sin plads, er det tilladt at tage mundbindet af.
 • Alle gæster, både private og grupper, får henvist en garderobeplads, hvor de kan placere tasker og overtøj, inden der findes plads i salen.
 • Salen åbner allerede en halv time før forestillingen starter, og vi opfordrer derfor alle gæster til at komme i god tid, så I kan komme af med overtøj og finde plads i salen stille og roligt.
 • Foyerområdet er lukket som opholdsområde, og fungerer dermed kun som gennemgangsrum før og efter forestillingen. Det vil derfor ikke være muligt, at spise madpakker i teatret.
 • Vi opfordrer alle gæster til at fordele sig mellem toiletfaciliteter inde i teatret og uden for på Turbinetorvet i Nordkraft, så vi undgår kødannelse.
 • Teatrets personale bærer vesir, og der gøres ekstra rent og sprittes grundigt af, så I kan føle jer trygge før, under og efter jeres besøg.
 • NB: Ved børneforestillinger i weekenderne, serverer vi i denne tid IKKE frugt, saft og kaffe i vores foyer, som vi plejer.

Ved ungdoms- og voksen forestillinger formiddag og aften

 • Husk gyldigt Corona-pas.
 • Alle gæster skal spritte deres hænder af ved ankomst til teatret.
 • Det er et krav at alle over 12 år bærer mundbind, når man færdes i foyer og toiletområder. Når man sidder ned på sin plads, er det tilladt at tage mundbindet af.
 • Alle gæster skal medbringe deres overtøj og tasker i salen, vores garderobe er lukket.
 • Salen åbner senest en halv time før forestillingen starter, og vi opfordrer derfor alle gæster til at komme i god tid, så I kan finde plads i salen stille og roligt. Foyeren og Billetten åbner en time før forestillingsstart.
 • Alle sædenumre er ophævet og hvert andet sæde i salen er blokeret af. Det betyder, at alle gæster placeres med en stols mellemrum. Dette gælder også for grupper og familier.
 • Foyerområdet er lukket som opholdsområde, og fungerer dermed kun som gennemgangsrum før og efter forestillingen samt i pausen. Ønsker man at forlade salen under pausen for at gå på toilet, skal man gå helt ud af teatrets foyer eller tilbage i salen derefter. Ønsker man at forlade salen for at trække luft, foregår det ligeledes uden for teatrets foyer.
 • Vi opfordrer alle gæster til at fordele sig mellem toiletfaciliteter inde i teatret og uden for teatret på Turbinetorvet i Nordkraft, så vi undgår kødannelse.
 • Teatrets personale bærer vesir, og der gøres ekstra rent og sprittes grundigt af, så I kan føle jer trygge før, under og efter jeres besøg.

 

Føler du tegn på symptomer på Corona-Virus skal du blive hjemme for en sikkerheds skyld. Kontakter du os på billet@teaternordkraft.dk, ombytter vi gerne din billet, hvis du aflyser grundet symptomer på sygdom.

Teatret overvåger situationen nøje og opdaterer planen løbende.

Er du som privatkunde forhindret i at komme på besøg hos os p.g.a. corona eller sygdom, f.eks. fordi du:

 • Føler tegn på sygdom
 • Er karantæneramt

Så tilbyder vi – hvis du ønsker det – at bytte din billet til en senere forestilling, eller du kan vælge at få et gavekort på beløbet til senere brug til køb af billet eller årskort.

Ønsker du at få fat i os angående bestilte billetter, send en mail til billet@teaternordkraft.dk eller ring 98 111 666 inden for vores åbningstid.

Drejer din henvendelse sig om andet kan vi kontaktes på teater@teaternordkraft.dk.

Publikummer med billetter i den periode teatret har været lukket grundet Corona-Virus har alle fået direkte besked på mail om aflysninger og ændringer samt muligheder for ombytning og refundering.

Ved rengøring på teatret anvender vi et produkt, som dræber forskellige former for vira og bakterier helt op til i 10 dage, og som har dokumenteret effekt mod coronavirus/covid-19. Selvom det desinficerer i op til 10 dage gør vi vi grundigt rent oftere, for at være på den helt sikre side. Produktet og er tilegnet offentlige steder som: daginstitutioner, skoler, børnehaver, plejehjem, busser, tog, metro, lufthavne, toiletter m.m.
Er du nysgerrig, kan du læse mere om produktet her: https://nanocover.dk/shop/desinfektionsspray-10-dages/

Opdateret den 26/3 2021 af Teater Nordkraft.

TEATER NORDKRAFT ER FYSISK LUKKET.