MØD VORES FASTE SKUESPILLERE

Fra marts 2018 får Teater Nordkraft fast ensemble. Du kan møde:

PETRINE AGGER

PETRINE AGGER

Petrine har 25 års erfaring. Hun er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater. Hun er en evigt nysgerrig og myreflittig holdspiller og lykkeligvis aldrig blevet låst fast i bestemte roller. Petrine kan spille både erhvervsminister i Tv-serien Borgen og fange i Annette K. Olesens Forbrydelser. Bagkataloget vidner om teater, film og tv-serier, der er gået verden rundt. Hun har selv været udvikler på flere forestillinger. Petrine giver erfaringstyngde til ensemblet og undervisningsarbejdet. Meget stor erfaring. Meget lidt diva.

ALEXANDER CLEMENT

ALEXANDER CLEMENT

Alexander Clement er uddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole, København i 2015 og har siden medvirket i div. teaterforestillinger, film og tv-serier. Senest i den anmelderroste serie, “29”. Foruden sit arbejde som skuespiller, etablerede han i 2016 pop-up teatret HAWAII i København, der præsenterede publikum for forestillinger, koncerter, udstillinger og meget mere. Alexander er en frygtløs entreprenør og en grænsesøgende skuespiller, der mener at teater er sjovest at lave, når man balancerer på kanten af sin egen formåen. Det skal koste noget på scenen, og det giver han videre i sin undervisning på TGK. Om at være del af Teater Nordkrafts ensemble, siger han: “Som ensemble kommer vi enormt tæt på hinanden og bliver konstant konfronteret med vores egne vaner og uvaner. På mange måder minder det om et arrangeret ægteskab. I vores tilfælde et lykkeligt ét, hvor vi hele tiden søger at gøre os selv og hinanden bedre og søge nye udfordringer på scenen.”

JELA NATIUS ABILDGAARD

JELA NATIUS ABILDGAARD

Jela er det grønneste skud på ensemblestammen. Hun færdiggjorde i sommers sin skuespiluddannelse på Den Danske Scenekunstskole i Århus. Men hun har allerede under sin uddannelse gjort sig bemærket i forestillingerne Stuck på Teater Nordkraft og Fornuft og Følelse på Århus Teater. Jela bidrager ikke kun med et ungt syn på scenekunsten. Hun har en rytmisk forståelse for replikken og lader musik, stemme og lyde fylde sit arbejde og har et kreativt forbrug af klaver og loop-pedal. Ung, rap og rytmisk i replikken

LÆRKE SCHJÆRFF ENGELBRECHT

LÆRKE SCHJÆRFF ENGELBRECHT

Lærke brænder for karakterarbejde og har en stor skabertrang. Lærke har bl.a. medvirket i børneforestillingen Okker Gokker (Det Lille Teater), musikforestillingen EU goes Eurovision (Københavns Musikteater) og Kollektivet (Det Kongelige Teater). Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København i 2012 og har alsidig undervisningserfaring som underviser og linjeleder på Borups Højskoles Scenekunstlinje. Smidigt karakterarbejde. Stor skabertrang.

JACQUE LAURITSEN

JACQUE LAURITSEN

Jacque har 25 års erfaring med alt fra klassikerne og det moderne teater over ungdomsteater og musikdramatik. I roller som Shakespeares Puk til kejser Caligula og gudinden Afrodite. Geografisk spænder han vidt fra Sorte Hest, Kaleidoskop, FÅR 302 og Folketeatret, til provinsens egnsteatre. Han har haft succes med dramaundervisning og selvstændige projekter som Faldet, en monolog efter Albert Camus’ bog. Jacque er uddannet i ensemblet Teater Kavaleriet i København. Teatergarvet globetrotter.

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.