Hvis jeg bliver gammel

Beskrivelse
Anmeldelser

Hvis jeg bliver gammel

Forestillingen er pt. udsolgt, men du har mulighed for at skrive dig på venteliste når du klikker på ‘køb billet’ og vælger forestilling. Får vi mulighed for at åbne flere pladser, eller spille en ekstra dag, så kontakter vi dig.

En dokumentarisk, humoristisk og fysisk forestilling om at ældes i en tid, der elsker ungdom.

Vi bliver ældre og ældre, og måske varer det ikke længe, før vi kan leve evigt. Men vil vi egentlig det? Vil vi have en verden af evigt unge oldinge?

Idealet er den unge, faste, glatte, hårløse hud. Hud, der holder tæt – og hud, der holder kæft. En stum krop, som holdes spændstig af cremer, scrub og syre, ultralyd og nervegift. Alt det, der sladrer om vores fortid er pinligt og uønsket. Latterligt som en vinke-delle.

Sammen med et hold af dansere og skuespillere går instruktør og koreograf Sofie Christiansen på jagt efter en ny historie om alderdom og forgængelighed.

Vi dyrker ungdommen, men hvorfor dyrker vi ikke alderdommens ro og erfaring.

 

Varighed: 75 minutter uden pause.

Pressen skriver...

Fyens Stiftstidende
“'Hvis jeg bliver gammel' er umulig at sætte i bås, men to dansere og to skuespilleres skildring af livet før døden er morsom, grotesk og rørende - og uhyre vellykket.”
Kjerteminde Avis
“Smukt, tankevækkende teater. ’Hvis jeg bliver gammel’ på Odense Teaters Værkstedet kommer rundt om mange aspekter af alderdom i en blanding af dans og skuespil.”
Den 4. Væg
“(...) det lykkes at fortælle en historie, som både underholder med satirisk samfundskritik og berører hjertet med scenekunst. Det er en vanskelig balancegang, men det lykkedes for instruktør Sofie Christiansen og det fynske hold, og hvilken fornøjelse!”

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft - Gæstespil fra sART danseteater i co-produktion med Odense Teater
 • Spilleperiode
  21.
  Oktober
  2020
 • Tider
  19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  100-205 kr.
 • Kategori
  Unge/Voksne
Medvirkende

Lars Bjørn Hansen, Githa Lehrmann, Klaus T. Søndergaard og Camilla Stage

Bagom
Idé, koreografi og iscenesættelse
Sofie Christiansen
Scenografi og kostumer
Julie Forchhammer
Lysdesign
Jens Hansen
Lyddesign
Kim Malmose