Comedy Tirsdag – 9/6 2020

Comedy Tirsdag – 9/6 2020

NB: Vi gennemfører Comedy Tirsdag som planlagt!
Vi orienterer dertil om, at vi selvfølgelig tager forbehold for alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så alle vores gæster kan få en Corona-sikker og tryg oplevelse, ved besøget hos os i Teater Nordkraft.

Af denne grund er vi derfor også nødsaget til spille for begrænset gæsteantal og ophæve alle gæsters oprindelige sædenumre, så vi kan sikre den anbefalede afstand mellem aftenens gæster. Alle gæster vil blive henvist til deres nye pladser, når vi åbner dørene til salen af en medarbejder fra Teater Nordkraft. Har du, eller en ledsager særlige behov ift. Til siddeplads, bedes I komme til teatret i god tid og henvende jer i Billetten, så finder vi en løsning sammen med jer.

Gæster med billet vil forud for forestillingen modtage en e-mail med yderligere praktiske oplysninger. Alle købte billetter til Comedy Tirsdag er fortsat gyldige og scannes i døren som normalt ved ankomst til teatret. Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til billet@teaternordkraft.dk.


Kom forbi når nogle af Danmarks dygtigste komikere besøger Teater Nordkraft

Du kommer lidt sjovere gennem ugen med en Comedy Tirsdag, og så koster det endda kun 100 kr. at være med!

Satire, charme og selvironi på en helt almindelig tirsdag. Hyggelige aftner på Teater Nordkraft, hvor du kan grine af aktuelle begivenheder, fastlåste fordomme og din nabo.

Comedy Tirsdag løsner de låste skuldrer, rusker i den sarte selvopfattelse, og blødgør de stivnede ansigter – i denne tid trænger vi til at grine lidt af magthaverne, hinanden og måske især os selv!

Den politiske satire og den lune danske selvironi har i mange år været ventilen, som gør, at vi kan holde til at være i den hverdagens trykkoger. På udvalgte tirsdage i foråret 2020 gentager vi succesen fra sidste år og læner os tilbage, mens vi knapper smilerynkerne op.

 

Denne tirsdag aften har vi fornøjelsen af at præsentere:

Ane Høgsberg, en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. Til foråret 2019 laver hun sit nye soloshow Døden Har En Årsag.

Sebastian Dorset, en en af de mest erfarne komikere i landet med et hav af sceneoptrædener, manuskripter og tv-programmer bag sig. Hver sommer laver han politisk revy sammen med Michael Schøt, Flemming Jensen og Omar Marzouk, hvor billetterne sædvanligvis bliver revet væk. Det er altid værd at gå ind og se Sebastian Dorset folde sig ud på scenen.

Rollen som aftenens vært indtages af Daniel Lill, en rutineret og meget tilstedeværende komiker. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.
Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla.

 

Praktisk info

 • Arrangør
  Teater Nordkraft
 • Spilleperiode
  9.
  Juni
  2020
 • Tider
  19:30
 • Sted
  Teater Nordkraft
  Teglgårds Plads 1
  9000 Aalborg
 • Billetpriser
  100 kr.
 • Kategori
  Comedy