Priser og praktik

Vi benytter en ny billetsystemsleverandør pr. 24/5 2018 – og samme dag åbnes der for salg af vores forestillinger.

Teatret arbejder – sammen med billetsystemleverandøren Billetten A/S - på højtryk for at sikre, at du fremover vil komme til at opleve, at køb af billetter og Teaterkort via vores hjemmeside – er let og til at forstå.

Vi håber på jeres forståelse i overgangsfasen, hvor vi måske skal bruge lidt ekstra tid, når vi skal hjælpe jer.

Billetten A/S forretningsbetingelser fremgår her.

 

Gældende fra 24/5 2018

Pris Teaterkort (giver adgang til alle forestillinger indenfor et halvår)                          

Teaterkort voksen over 25 år, 325 kr. + gebyr (20 kr.).

 

Teaterkort for unge under 25 år, 165 kr. + gebyr (20 kr.).

 

- Teaterkort til efteråret 2018

Køb

- Teaterkort til foråret 2019

Køb 

Ledsagerbillet til teaterkortholdere 50% af løssalgsprisen + gebyr (10 kr.)

 

Pris løssalg

Løssalgsbillet til voksenforestillinger, 195 kr. + gebyr (10 kr.) 

 

Løssalgspris for børneforestillinger (dagtimerne), 85 kr. 

 

 

 

Øvrige rabatmuligheder
Gruppebillet til voksenforestillinger (minimum 10 personer), 135 kr. + gebyr (10 kr).

Der er også mulighed for at opnå grupperabatter for grupper fra skoler, ungdomsuddannelser og øvrige uddannelser. Ring og hør nærmere på 98777732, eller på mail til lotte@teaternordkraft.dk.

Rabatter kan ikke kombineres.

Info om Teaterkort
Med et Teaterkort har du fri adgang til alle teatrets forestillinger i gyldighedsperioden, også mere end en gang pr. forestilling, hvis den spiller flere dage.

Og har du lyst til at have en ledsager med, tilbyder vi billet til halv pris af løssalgsprisen (+ gebyr).

Et Teaterkort gælder for forestillinger, der spiller inden for et halvår dvs. 1. juli – 31. december eller 1. januar – 30. juni.

Ønsker du ikke et Teaterkort, er det naturligvis stadigvæk muligt at købe løssalgsbilletter.

Har du allerede købt billet og ønsker du i stedet et Teaterkort? Så fortvivl ej! Vi tilbyder selvfølgelig at konvertere din billet til et Teaterkort  - vi refunderer billetprisen på forestillingen, du lige har set, på den dag, du ønsker at konverete til et Teaterkort – samt de billetter, som du måtte have købt til halvårets fremtidige forestillinger.

Når du har et Teaterkort, vil du få adgang til særlige fordele i løbet af sæsonen. Det kan være forskellige tiltag og fordele, tilpasset de forestillinger og aktiviteter, vi har på teatret, så følg med i nyhedsbreve og på hjemmesiden.

Hvordan virker Teaterkortordningen?
Du kan købe Teaterkort enten via vores hjemmeside eller i teatrets foyer i åbningstiden.

Hvis du har købt et Teaterkort, skal du fra 24/5 2018 ikke længere aktivere kortet før brug, som tidligere. Men nu kan du – ved køb via hjemmesiden – lægge Teaterkort og de tilhørende billetter i din indkøbskurv – i samme transaktion. Du kan selvfølgelig også købe et Teaterkort, og så senere booke dine teaterkortbilletter. Men husk, at det er først-til-mølle, så hvis du gerne vil være sikker på en plads i salen til en bestemt forestilling, så vent ikke for længe.

Husk du skal selv booke de ønskede billetter (efter først-til-mølle-princippet). Teater kortet er IKKE en billet, men en adgang til gratis teaterkortbilletter i Teaterkortets gyldighedsperiode.

Ved køb af Teaterkort via hjemmesiden tilknyttes Teaterkortets kode automatisk din bruger, så det er vigtigt, at du benytter samme bruger som du benyttede ved køb af dit Teaterkort.

Hvis du køber dit Teaterkort i teatrets foyer, så er der mulighed for at få tildelt et foreløbigt password i forbindelse med dit køb, som tilknyttes din mailadresse. Herefter kan du derhjemme oprette en bruger med din mail, benytte det udleverede password, og straks gå i gang med at booke de ønskede billetter.

Hvis I er flere, der plejer at følges i teatret er det muligt for én bruger at købe flere Teaterkort.

GAVE-Teaterkortet som vi tidligere udbød, er udgået. Vi arbejder - sammen med vor nye billetsystemsleverandør – på højtryk for at forbedre mulighederne for at kunne købe til andre. Indtil da, må du enten købe et sædvanligt GAVEKORT til din ven – eller købe et ekstra kort i eget navn som gave.

Har du spørgsmål til køb, kan du finde vores kontaktoplysninger her.

Vores bøn til dig som Teaterkortholder
Hvis du har bestilt gratis billetter med dit Teaterkort, og bliver forhindret i at komme, bedes du melde afbud til teatret i god tid inden forestillingen, så andre har mulighed for at få glæde af billetterne.

Teaterkortet tilhører dig
Teaterkortet er personligt (bemærk dog, at det er købers navn, der fremgår på kortet), og må ikke deles med andre. Teaterkortet skal medbringes og fremvises på spilledagene (sammen med gyldig legitimation) på forlangende.

Info om løssalgsbilletter
Ønsker du ikke et Teaterkort, er det naturligvis stadig muligt at købe løssalgsbilletter og gruppebilletter.

Har du allerede købt billet og ønsker du i stedet et Teaterkort? Så fortvivl ej!

Vi tilbyder selvfølgelig at konvertere din billet til et Teaterkort  - vi refunderer billetprisen på forestillingen, du lige har set, på den dag, du ønsker at konverete til et Teaterkort – samt de billetter, som du måtte have købt til halvårets fremtidige forestillinger.

Har du særlige ønsker eller behov?
Hvis du f.eks. er kørestolsbruger, har førerhund med, ønsker teleslynge eller andet, bedes du ringe til os og bestille dine billetter på tlf. 98111666, så vi har mulighed for at få det praktiske på plads, inden du kommer.

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.