Om Teater Nordkrafts cookiepolitik


Vi benytter cookies på teatrets website

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvis du ikke ønsker at anvende vores website og ønsker at købe billetter eller teaterkort, er du altid velkommen til at møde op på de tidspunkter, hvor teatrets foyer er åbent for billetsalg. (indsæt link til hvor åbningstiden står).

Information om persondatapolitik i forbindelse med køb via kan findes her (link til Om databehandling ved køb) og information om persondatapolitik vedrørende tilmelding til nyhedsbreve, tilbud m.v. kan findes her (link til Om databehandling i.f.m. din tilmelding til modtagelse af nyhedsbrev)

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som midlertidigt gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette digitale annoncer. Cookies er et tilfældigt genereret ID, der gør det muligt at genkende din computer, tablet m.v. og den kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Og cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken og brugeradfærd på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål med cookies
Oplysningerne bruges til at identificere din f.eks. computers trafik på vores hjemmeside og bruger det til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes – heller ikke, når der kun er tale om cookie- og website og ikke køb, nyhedsbreve m.v.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, som vi træffer databehandleraftale med.

Kontakt, klageadgang og andre muligheder

Såfremt du ønsker adgang til oplysninger, har spørgsmål eller andet vedrørende vores registrering og brug af dine personlige oplysninger, skal du skrive til persondata@teaternordkraft.dk.

Hvis der er registreret forkerte data, eller du har indsigelser, skal du ligeledes rette henvendelse til ovenstående. Såfremt du efterfølgende ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, tlf. 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Version

Nærværende cookiepolitik (website) er senest revideret den 25. maj 2018.

 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.