PRAKTISKE OPLYSNINGER

Vi opfordrer til at du/I kommer i god tid, så der er tid til parkering, billetkøb, toilet osv. Forestillingerne starter præcis, og det er ikke altid muligt at komme ind efter en forestilling er gået i gang.

P-forhold

Vi henviser til parkeringspladsen ved Sømandshjemmet eller eller Hotel kompas TH Sauers Plads. Bemærk at begge er betalingspladser. Handicapparkering kan ske på Teglgårds Plads, Kanalstien via Østerbro. Skal du finde Nordkraft via GPS, så tast: Østerbro 13, 9000 Aalborg.

Bus

Nordkraft er placeret centralt i Aalborg og kan nemt nås via bybusnettet. Nærmeste stoppesteder er Medborgerhuset og Karolinelund, som betjenes af buslinierne 11, 14 og 25. Er I en gruppe på min. 8 personer, der skal i teatret - eller til et andet arrangement i NORDKRAFT - har vi i samarbejde med NT og Aalborg Kommune lavet en meget fordelagtig transportordning. Læs mere om gruppebillet her.

Teatrets handicap-politik

Har du særlige behov - f.eks. er kørstolsbruger, har førerhund med, ønsker teleslynge eller andet bestiller du billetter ved at ringe til os på tlf. 98 111 666.

Er du fysisk eller psykisk handicappet, kan du få en ledsager gratis med i teatret mod at fremvise et stamkort fra Dansk Blindesamfund eller et DSB-ledsagerkort, læs mere her

Teatrets rusmiddel-politik

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder vi os retten til at afvise berusede eller påvirkende personer.

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.