TeaterKORT efterår 2019 eller forår 2019

- Se alt det teater du vil i et halvt år
30. juni
Køb teaterkort Alt det teater du vil i et halvt år
Giv dig selv eller en anden et halvt års teater i gave! Et Teaterkort for efteråret 2019 koster 375 kroner - 200 kroner, hvis du er under 25 år.

TEATERKORT OG TEATERSÆSONKORT

Hvad er et  Teaterkort?
Et Teaterkort er teater ad libitum og meget mere.

Med et Teaterkort har du fri adgang til alle teatrets forestillinger i gyldighedsperioden, lige så mange gange du har lyst. Har du lyst til at have en ledsager med, tilbyder vi billet til halv pris af løssalgsprisen. Udover det har du adgang til særlige fordele i løbet af sæsonen. Det kan være forskellige tiltag og særarrangementer, og endda rabatter til andre teatres forestillinger når vi får dem tilbudt.

Et Teaterkort er halvårligt og gælder enten fra 1. juli til 31. december eller fra 1. januar til 30. juni.

Et Teatersæsonkort er helårligt og gælder fra 1. juli til 30. juni. 

Teaterkortet er IKKE en billet, men en adgang til gratis teaterkortbilletter i Teaterkortets gyldighedsperiode - du skal selv booke de ønskede billetter. Salen fyldes efter først-til-mølle-princippet.

Teaterkortet tilhører dig! Teaterkortet er personligt, og må ikke deles med andre. Teaterkortet skal medbringes og fremvises sammen med gyldig legitimation på forlangende. Ved køb af Teaterkort via hjemmesiden tilknyttes Teaterkortets kode automatisk din bruger, så det er vigtigt, at du benytter samme bruger som du benyttede ved køb af dit Teaterkort når du bestiller billetter. Hvis I er flere der plejer at følges i teatret er det muligt for én bruger at købe flere Teaterkort.

Har du allerede købt billet og ønsker du i stedet et Teaterkort? Vi tilbyder at konvertere din billet til et Teaterkort! Ønsker du at bytte din billet til et teaterkort, skal du blot henvende dig til vores foyerpersonale, når du er i teatret til forestilling, så laver vi et teaterkort til dig og fratrækker beløbet du allerede har betalt for din billet.  Helt frem til 1. oktober 2019 tilbyder vi også at ombytte dit halvårs teaterkort for efteråret 2019 til et helårs teaterkort i stedet, der gælder helt til 30. juni 2020. 

Vores bøn til dig som Teaterkortholder! Når du har bestilt dine gratis billetter og bliver forhindret i at komme, bedes du melde afbud til teatret i god tid inden forestillingen, så andre har mulighed for at få glæde af billetterne.

GRUPPERABATTER

Øvrige rabatmuligheder
Gruppebillet til voksenforestillinger (minimum 10 personer), 145 kr. inkl gebyr.

Grupperabatter for skoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og øvrige uddannelser: Ring og hør nærmere på 9877 7732, eller skriv til lotte@teaternordkraft.dk. Rabatter kan ikke kombineres.

 

SUPPORT

Billetkøb: opret dig på ny
Teater Nordkraft har fået ny billetleverandør, og derfor skal du oprette dig på ny som bruger, før du kan købe Teaterkort og billetter. Du opretter dig i hjemmesidens øverste højre hjørne, og derefter kan du gå direkte igang med dit billetkøb.  

Support ved billetkøb
Hvis du har spørgsmål angående billetkøb, eller tekniske spørgsmål til køb af Teaterkort og billetter, er du meget velkommen til at ringe til Billetten A/S på tlf. 7020 2096 (hverdage mlm. kl. 10.00 og 16.00), eller skrive en mail til service@billetten.dk 

Spørgsmål vedr. teatrets repertoire samt køb af gruppebilletter:
Ring til teatret på tlf. 9811 1666 på hverdage mlm. kl. 9.30 og 15.00, eller send os en mail på billet@teaternordkraft.dk . OBS: Teater Nordkraft holder sommerferielukket fra 1. juli til 1. august. 

Vores billetleverandør er Billetten A/S - forretningsbetingelser fremgår her.

 

SÆRLIGE BEHOV

Har du særlige ønsker eller praktiske behov?
Teater Nordkraft er udstyret med elevator og teleslynge, og du er velkommen til at medbringe handikaphjælper og førehund. 

Men hvis du er kørestolsbruger, har førerhund med, ønsker teleslynge eller andet, bedes du ringe til os og bestille dine billetter på tlf. 9811 1666, så vi har mulighed for at få det praktiske på plads, inden du kommer.

 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.