For de 7-11 årige

TAMME TIGRE FINDES IKKE

- Om dødsforagt og tigertæmning
Vi er i en cirkusmanege for omkring 100 år siden. Den forældreløse Mabel, er flygtet fra sin overbeskyttende tante, og er stukket af med et omrejsende cirkus.

Den fantastiske historie om Cirkusdivaen Mabel Stark. Vi følger hendes stædige kamp for at få lov til at træne de store katte. Og vejen til at blive den første og mest berømte kvindelige tigertæmmer er ikke let: der er kampe, der skal udkæmpes med både dyr og mennesker. Men selvom Mabel ofte må tage livtag med døden, rejser hun sig gang på gang for at entre manegen. Tamme tigre findes ikke - men man kan lære at omgås dem.

 

 

Pressen skrev:

..."tegnefilmagtige spillestil og den ironisk-troskyldige fortællemåde. ...- få ting er formentlig skønnere for et barn på 7-10 år end at høre voksne svælge i blod og lort, bande og udstange nogle af de forbudte og ulækre ord. Det gør forestillingen med en ualmindeligt afvæbnende uskyld.... Teateravisen

..."Her var en afvæbnende humor, der fik rummet til at svinge, som om det havde fået et dask af en rigtig tigerpote".... Information

Producent

Frøken Frascasos Kompagni

Medvirkende

Maja Skovhus Rehøj, Anna Panduro

Instruktør

Alex Byrne

Scenograf

Marie Rosendahl Chemnitz

Teknik

Elke Laleman

Varighed

55 minutter - ingen pause

Pris

40-80 kr. - Gratis for Teaterkortholdere. Mulighed for abonnement.
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.