Sanne Søndergaard og Jacob Tingleff

- Comedy Tirsdag
16. oktober
Vintermørke skal grines væk!

I efteråret 2018 insisterer vi på at vintermørket skal grines væk! Vi har bedt komiker Valdemar Pustelnik om at arrangere 3xComedy Tirsdag på Teater Nordkraft. Pustelnik medbringer nogle af Danmarks bedste komikere og har selv taget værtsrollen, så vi garanterer 3 sjove og hyggelige tirsdagsaftner.

Om aftnens komikere:

Sanne Søndergaard:
Som en frontkæmper når det kommer til feminisme i Danmark, har Sanne Søndergaard vist hvordan det godt kan være sjovt at kæmpe for kvinders rettigheder.

Det har resulteret i flere solo shows, og optræden både som debatør og som komiker. Det er som regel i begge de funktioner, at Sanne Søndergaard præsenterer sit show, det er politisk, grænsesøgende og rigtig sjovt.

Jacob Tingleff:
Eftertænksom, genial, nytænkende. Jacob Tingleff leverer ikke stand-up i metermål. Med ham er man sikret et show, der både byder på skæve vinkler, filosofiske betragtninger over livet og et dybere kig ned i den politiske petriskål.

 

Sanne Søndergaard og Jacob Tingleff // 16. oktober
Dato Tid Varighed Pris
16.10 19.30 205,00 kr. Køb
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.