Rocky!

- Taberens genkomst
10.-12. april
Vi elsker dem. Taberne der rejser sig og mod alle odds sejrer over deres eget mindreværd, den sociale arv og deres helt urimelige taberliv. Men hvad hvis det er os andre, vores værdier og eksistens, der skal besejres? Hvis det er os, der ender som taberne? ROCKY! er Tue Bierings livtag med den ikoniske figur vi elsker og kender så godt. Men gør vi nu også det?

Pressen skrev:

*****
"Det er tænkende teater, originalt og befriende politisk.(...) Jeg vil på det kraftigste opfordre til, at man selv går ind og lader sig tæske igennem af stykket og så tager stilling til det.
Politiken

*****
"Jeg sad tilbage med tårer i øjnene af lykke over, at jeg denne tirsdag aften oplevede, at teatret er i stand til at beskæftige sig med de allermest besværlige diskussioner af tidsånd og magt, at det kan være mere aktuelt og i større overensstemmelse med virkeligheden end virkeligheden selv, og at det kan forlænge mine empatier ud over grænsen for, hvad jeg turde drømme."
Berlingske

******
"Aftenens vanvid har givet mig et helt nyt syn på teatrets formåen. ROCKY! er 105 minutters teater, som jeg ALDRIG nogensinde glemmer. ROCKY! er teater til os, der gerne vil være mennesker."
Scenekanten

******
"Det er kunst, som vil følge med dig ud af salen."
Den 4. væg

 

 

 

******
" Rocky’ skal ses... Oplev det. Hudløst afdækkende og tankevækkende."
Out and About

******
"Bravo! En teatersal i tavshed, rystede og med tårer i øjnene over den voldsomme oplevelse det har været i teatret."
XQ28

******
"Jeg havde næsten glemt at teater kan og tør være relevant på den politiske scene. Noget jeg ellers kun husker når Kampnagel gæstes, jeg er glad for Husets Teater tør det samme og håber stedet forbliver faklen på den danske teaterscene."
WRDSMTH

*****
"Den trumf, som Tue Biering ofte smider i teatret. Når han er god, er han helt fænomenal fantastisk god. Det er meget tidligt i sæsonen, men denne forestilling kommer vi til at tale om i nogen tid. Og jeg giver ROCKY! en insisterende anbefaling, hvis du tør kigge dig selv og teatret i øjnene."
KOP Kultur

*****
"Forestillingen er stærk, intens, provokerende og ikke mindst tankevækkende. ’Rocky!’ viser os, at teatret kan meget mere end at underholde – det kan også udfordre os på alle leder og kanter."
Ungt Teaterblod

Producent

Husets Teater

Tekst og instruktion

Tue Biering

Scenografi

Peter Schultz

Lyddesign

Ditlev Brinth

Lysdesign

Mathilde Niemann Hüttel

Medvirkende

Morten Burian samt Cheanne Nielsen

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.