AFLYST

Pige i nød

- Aflyst
Produktion nedlagt
Egenproduktionen PIGE I NØD er aflyst. Hvis du har købt billet til denne forestilling kontakter vi dig direkte efter sommerferien - du hører fra os i løbet af august måned.

Pressemeddelelse fra Teater Nordkraft mandag 1. juli 2018:

Urpremiere aflyst
Den planlagte teaterforestilling Pige i Nød, som skulle starte prøver til september med premiere 1. november 2018, er skrinlagt.

Teaterchef Jakob Højgård Jørgensen beklager at ulejlige de publikummer som har købt billet, men mener han drager en helt nødvendig kunstnerisk konsekvens. Han forklarer:

 ”Pige i Nød er en fantastisk historie, som handler om hvordan den moderne velfærd og teknologi forandrer vores relationer - hvad gør det ved vores evne og lyst til at indgå i nære forhold til andre, når vi ikke længere er hinandens værn mod sabeltigre, naturkatastrofer og pludselig død? Er kærligheden i al sin skrøbelighed den del af os som er mest menneskelig, eller er vi endelig blevet så stærke individer at vi langt om længe er vokset fra den?
Det er et super interessant paradoks, at friheden til selv at bestemme over vores kærlighed og erotik måske gør at vi vælger den fra. Vi arbejder videre med temaet i en anden form. Men som forestilling, med det manuskript der ligger lige nu, kan vi tydeligt mærke at forestillingen ikke kommer til at folde sig ud. Den ligger og spræller halvdødt i vores hænder. Det er meget ærgerligt, men vi vil ikke spilde tid og midler på at jagte noget som bliver en halvdårlig teaterforestilling – vi skal ikke lave middelmådigt teater, vi skal hele tiden lede efter der hvor der er liv i lortet”.

 At aflyse forestillingen har vist sig at have uventede positive konsekvenser:

 ”I forhold til vores kunstneriske ensemble har det medført nogle lidt overraskende ting. Vi kom ret hurtigt til at tale meget om hvad det er der skaber kraften i teaterforestillinger. Hvordan opstår teatermagi egentlig... og hvorfor var det så tydeligt for os at den ikke var der?  Vi ved godt allesammen hvordan en rigtigt god teaterforestilling, en god aften i teateret føles – men hvad er det lavet af? Er det humor, er det præcision, er det overraskelser eller er det når noget går ind og spejler vores hverdag? Det er vi blevet nysgerrige på, og det kommer vi til at bruge noget af efteråret på at forfølge", forklarer Jakob Højgård Jørgensen.

Han fortæller videre: "Vi kommer til at præsentere 6 forskellige værker på 6 forskellige aftner, som undersøger præcis dette – det er sjældent at vi har mulighed for at arbejde med så små formater, så det er faktisk en luksus for os. Hvert værk vises kun én gang, så det bliver 6 helt unikke teateraftner – vi glæder os!”

De publikummer som har købt billet til PIGE I NØD vil blive kontaktet direkte i starten af august 2018, når teatersæsonen begynder.

Pressekontakt:
Teater Nordkraft
Helen@teaternordkraft.dk
Mobil 29802189

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.