Nytårskur

- Kom til Nytårskur lørdag den 6. januar
Fra 15 år
Få info om forårets forestillinger, mød teatrets medarbejdere og hils på andre teatergængere, når vi inviterer til Nytårskur på Teater Nordkraft. Bedre start på 2018 findes simpelthen ikke!

Arrangementet er gratis, men det kræver at du har et Teaterkort. Har du endnu ikke købt dit Teaterkort, kan det ske i vores foyer på dagen.  

Her ser du programmet:

Kl. 10.00 Foyeren åbner

Kl. 11.00-13.00 TGK holder åbent Hus (TGK = TeaterGrundKursus)

Kl. 13.30 TGK Afgangsforestilling NOT DON JUAN*                                  

Kl. 15.00-15.30 Servering af kransekage                        

Kl. 15.30-16.30 Teaterchef Jakob Højgård Jørgensen præsenterer forårets program med interviews, uddrag af forestillingen FALDET og en alternativ nytårstale undervejs.                           

Kl. 16.30-17.30 Mingling i foyeren                       

 

* Billetter til NOT DON JUAN er gratis, men skal reserveres på forhånd. Det gør du ved at sende en mail med navn + antal ønskede billetter til 

kathrinetinggaard@outlook.com

 

SÆRLIG INFO TIL TEATERKORTHOLDERE:

Vi har desværre tekniske udfordringer med den udsendte kode, der giver Teaterkortholdere gratis adgang. Book derfor dine billetter her som fribilletter, vi tjekker i stedet for om dit Teaterkort er gyldigt, når du kommer.

 

 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.