Nordkraft x

- 10 år med Nordkraft
27. september
10 år med Nordkraft
Fra kulkraftværk til kulturværk - vi fejrer hele Aalborgs Nordkrafthus med en storslået parade, performancekunst, åbent hus og fest !

Aalborgs mest unikke kulturhus fylder rundt

Nordkraft er i sine første 10 år blevet etableret som et markant og vellykket kultur- og aktivitetshus, og det fortjener en kæmpe fejring i 2019. 

X er latin for 10 og symboliserer det ukendte, unikke og overraskende, som Nordkraft rummer. Vi huser nu omkring 25 forskellige organisationer på kulturområdet. Det giver aalborgenserne utallige kultur- og fritidsaktiviteter og en spændende og fleksibel ramme for større events og erhvervskonferencer.

Markeringen af de første 10 år som kulturhus i høj grad har til formål at fejre samarbejdet i huset og de muligheder, det giver for borgerne.

Sæt derfor X i kalenderen fredag aften den 27. og søndag den 29. september, hvor forskellige aktiviteter i huset vil markere 10-året for Nordkraft. Fredag vil stå i kunstens tegn med åbne prøver på 150 METER TIL IMORGEN, og en fælles parade, der på kunstnerisk og festlig vis markerer Nordkrafts historie som kulkraftværk og transformationen til kulturhus. Efter optoget vil der være perfomancekunst og reception i Kedelhallen. 

Søndag bliver børnenes dag med aktiviteter i DGI Huset Nordkraft og på Teglgårds Plads i samarbejde med DGI Nordjylland. Vi planlægger også søndag en stor børnefødselsdagsfejring i Kedelhallen, hvor alle børn og deres voksne er velkomne. 

Vil du være med i paraden? Skriv til mads.bang@aalborg.dk

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.