Udendørs forestilling

Nar

- En tragikomisk middelalder-performance
22. august - 24. august
Har narren en plads i samfundet i dag, og hvem er han? I forestillingen NAR møder vi den moderne nar, der har viet hele sit liv til denne rolle og til sin moderne “nar-teknik”. Hans metoder fører ham ud i store moralske dilemmaer, og så må der tages radikale valg. Valg der ender med at skubbe ham helt ud til kanten.

"Jeg har studeret menneskene. Jeg ved hvad de vil gøre, inden de gør det. På den måde har jeg en fordel. Jeg er altid et skridt foran."

Forestillingen NAR er improviseret frem i et tæt samarbejde mellem instruktør Erik Pold og skuespiller Johannes Lilleøre. De har haft et kunstneriske samarbejde gennem en årrække med fokus på, at undersøge måder at performe og agere på, der bevidst arbejder på grænsen mellem fiktion og virkelighed og som undersøger en spillestil i direkte dialog med publikum. En leg med genkendelige figurer der siger og gør absurde ting, og som tillader sig at være både latterlige, provokerende og (dum)dristige på samme tid, præcis som narrens rolle.
Med inspiration fra blandt andre Donald Trump, er det blevet til historien om den lille mand, man nemt kan blive lidt bange for.

"For middelalderen er på vej tilbage... og i den nye middelalder regerer narren."

 

Vær opmærksom på:
Forestillingen NAR er en udendørs forestilling, som spiller på Kjellerups Torv ved Østerbro, lige ved Nordkraft-bygningens hovedindgang. 
NAR er en del af Aalborg Festivals og er et gratis arrangement, og du skal derfor ikke købe billetter. Bare mød op og få en god oplevelse!

Nar // 22. august - 24. august
Dato Tid Varighed Pris
22.8 19.00 50 minutter - ingen pause 0,00 kr. Gratisarrangement bare mød op
23.8 19.00 50 minutter - ingen pause 0,00 kr. Gratisarrangement bare mød op
24.8 19.00 50 minutter - ingen pause 0,00 kr. Gratisarrangement bare mød op

Idé og manuskript

Erik Pold og Johannes Lilleøre

Skuespiller

Johannes Lilleøre

Iscenesætter

Erik Pold

Scenograf

Rikke Juellund

Skrædder

Hanne Mørup

Bygger og scenemester

Mads Hilden

Lyskonsulent

Pernille Plantener Holst

Administration

René Kruse

Videotrailer

Helle Lyshøj

Foto

Malle Madsen

Grafik

Marie Louise Heger
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.