Besøg af Sparrow Dance!

Myopic Time

- Danseforestilling
13. februar - 14. februar
Direkte til billetkøb 13.-14. februar
Dans som du slet ikke kender det!

"Myopic Time" er et helt nyt greb om den vertikale dans som nycirkusgenre og ikke mindst som dansedisciplin.  Som i traditionel vertikal dans manipulerer den vertikale danser sin tyngde ved hjælp af styrke og smidighed, men i dette setup påvirkes hun desuden af den skiftende modvægt.

I et sirligt og komplekst balancesystem med snore, veksler og taljer hænger den udspændte vertikal-danser, Esther Wrobel. Her angives bevægelser i kilo og gram, mens tiden løber ud i ”saltet”.

Med fremmede bevægelser udforsker danseren øjeblikket; dets begrænsninger og muligheder. Frem og tilbage bevæger hun sig som et pendul men med sin egen vilje som retningsgiver. En vekselvirkning mellem tidens ustandselige fremstød og den vertikale dansers frihed og begrænsninger. "Myopic Time" betegner den subjektive tidsopfattelse og den vertikale dansers virkelighed. 

Wanda Moretti, kunstnerisk leder af Il Posto Danza Verticale i Italien og medlem af the Vertical Dance Forum, siger:
"Esther Wrobels Myopic Time er utvivlsomt en ny milepæ, der skubber til grænserne for vertikal dans. Det er en kompleks og fascinerende dramatisk komposition!"

'Myopic Time' er tilegnet to mesterdansere, Carlotta Ikeda og Ko Morobushi, hvis tid løb ud for tidligt, og hvis nærvær i dette liv, er dybt savnet..

'Myopic Time' er blevet til i samarbejde med Dynamo Workspace, Bora Bora, Kappelborg Kulturhus, Il Posto European center for Vertical Dance i Venedig, Cie Retouramont og Vertical Dance Form.

Forestillingen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Spar Nord Fonden og Wilhelm Hansen Fonden.

 

Om Sparrow Dance:
Sparrow Dance er en vertikal dans- og kryds-disciplinær performancegruppe grundlagt af Esther Wrobel. Motivationen bag Sparrow Dance er at promovere og udforske vertikal dans og andre ikke-gulvbaserede danseteknikker for derved yderligere at udvikle på alsidigheden af kunstformerne. Sparrow Dance har især til formål at udfordre og undersøge den rumlige relation mellem publikum og performance og publikumsoplevelsen står derfor altid centralt for gruppens produktioner.

Myopic Time // 13. februar - 14. februar
Dato Tid Varighed Pris
13.2 19.30 50 minutter 195,00 kr. Køb
14.2 19.30 50 minutter 195,00 kr. Køb

Performere

Esther Wrobel Camilla Barratt-Due

Koncept og koreografi

Esther Wrobel

Komponist og musiker

Camilla Barratt-Due

Produktion

Maiken Bruun

Produceret af

Sparrow Dance

Co-Produceret af

Dynamo Workspace Bora Bora Kappelborg Kulturhus
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.