Gratis!

Lørdagslounge

- Påskehygge og gækkebrevsklip for alle
06. april
6. april
Loungehygge og åbent for billetsalg og salg af gavekort. Som altid den første lørdag i hver måned, denne gang med PÅSKE-tema!

Den første lørdag i hver måned holder vi altid åbent til lørdagslounge fra 10:00-15:00, hvilket også gælder for denne lørdag d. 6. april.

Vi har denne gang påsketema, hvor vi sammen med dig, og alle de andre der kommer på besøg, klipper fine gækkebreve til venner og familie. Måske er du heldig, at dine gækkebreve bliver til påskeæg? Vi hjælper i hvert fald gerne med at finde på gode rim og kreative klip. 

Alle er velkomne til et besøg hos os i Teater Nordkrafts foyer, når vi åbner vores foyer til en eftermiddag fyldt med påskeloungehygge. Det er fuldstændig gratis at være med, så kig endelig forbi - jo flere jo bedre. 

 

Som altid vil vores billetsalg være åbent, hvor vi står klar til at hjælpe dig med køb af gavekort og billetter, både til dig selv og til gaver.

Vi har desuden dejlig varm kaffe, te og kakao i baren samt kølige sodavand, og du er mere end velkommen til at nyde din medbragte mad hos os. Det er som sagt gratis for alle at deltage, og det kræver ingen tilmelding. Bare mød op, vi glæder os til at se dig!

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.