Lørdagslounge

- Kreahygge med perler for alle!
02. marts
2. marts
Loungehygge og åbent for billetsalg og salg af gavekort. Altid den første lørdag i hver måned denne gang med PERLE-tema!

Den første lørdag i hver måned holder vi altid åbent til lørdagslounge fra 10:00-15:00, hvilket også gælder for denne lørdag d. 2. marts.

Vi har denne gang perletema, hvor vi sammen med dig, og alle de andre der kommer på besøg, laver en masse fine ting og sager med perler. Det er kun din fantasi der sætter grænser for, hvad du kan lave af kreative perleting. Det du laver må du tage med dig hjem til dig selv, eller give til en heldig én du kender, der fortjener en gave. Vi hjælper gerne med tips og gode idéer!

Alle er velkomne til et besøg hos os i Teater Nordkrafts foyer, når vi åbner vores foyer til en eftermiddag fyldt med perleloungehygge. Det er fuldstændig gratis at være med, så kig endelig forbi - jo flere jo bedre. 

Som altid vil vores billetsalg være åbent, hvor vi står klar til at hjælpe dig med køb af gavekort og billetter, både til dig selv og til gaver.

Vi har desuden dejlig varm kaffe, te og kakao i baren samt kølige sodavand, og du er mere end velkommen til at nyde din medbragte mad hos os. Det er som sagt gratis for alle at deltage, og det kræver ingen tilmelding. Bare mød op, vi glæder os til at se dig!

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.