Landet uden drømme

- Fremtiden redder os på forhånd
3.-5. oktober
På scenen står en fremtidskvinde. Hun fortæller, at hun er kommet for på forhånd at redde os fra os selv.

Der er nemlig sket det, der aldrig måtte ske: Alle vores fremtidsperspektiver synes at være forsvundet. Puf. I stedet ser vi nu fremtiden som et dystopisk mareridt af naturkatastrofer, geopolitiske nedsmeltninger og robotter, der invaderer både tanker og menneskelige relationer. Vi er blevet Landet Uden Drømme. Denne forestilling af samme navn er taleteater, der med lige dele humor, alvor og et stænk galskab bringer en samtidsanalyse af verden anno 2018 - og ikke mindst tager publikum med på en tidsrejse til en alternativ fremtid fuld af håb.

 

Pressen skrev

"Tue Biering henvender sig igen med et forbløffende forsøg på at gøre publikum usikker. Med Lise Lauenblad som det veltalende medie.  Frækt. Som teater ganske overraskende. Ligesom skuespilleren. Vi husker hendes entre i scenelivet i 2011 som en vilter studine i Thomas Levins ’Peter og elgen’ på Teater Grob. Overraskende. Nu igen."
/Gregers DH, april 2018

"Her bliver Bierings fremtidsbud virkelig spændende i al sin paradoksale tvetydighedhed. Det udmunder i et scoop af en vision, fascinerende fabulerende nøgen!"
/Politiken, april 2018

"Lise Lauenblad på smukkeste måde holdt alle i ånde med en fortrolig underfundighed, der sætter tanker i gang - og det er netop det fine ved teatret."
/Frederiksborg Amts Avis, april 2018

"Tue Biering har skabt en intens og stram forestilling og Lise Laueblad brillerer som kvinden fra fremtiden, der er kommet for at berolige os. Hun tager publikum i hånden og præsenterer den komplekse tanke bag forestillingen med ro, nerve og masser af humor. Bravo."
/En tur i Kulturland, april 2018

"Landet uden drømme er en gudsbenådet dejlig monolog, der i varme vendinger, store ord og en foruroligende dystopisk undertone husker os på, at fremtiden skabes af os selv – netop nu."
/Iscene.dk, april 2018

Producent

Fix & Foxy i samarbejde med Eventministeriet ved Det Kongelige Teater

Dramatiker, forfatter og instruktørTue Biering

Tue Biering

Dramaturg

Tanja Diers

Medvirkende

Lise Lauenblad

Fotograf

Søren Meisner
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.