Vinder af "Dramatisk Debut" 2018

John Lennon er død

- Prisvindende komedie
13. november
13.-14. november
Et syretrip af en prisvindende ny dansk komedie

Et syretrip af en komedie om livet i en stripklubversion af skærsilden!
 Her har John Lennon siddet siden d. 8. december 1980 på sin faste barstol og tyllet whiskyshots. Det har gjort ham en lille smule bitter, for at sige det mildt. Derfor er han heller ikke just snakkesalig, da 19-årige Fanny Viola Rose-Mynte Maria Christoffersen Kristensen Hansen pludselig træder ind af døren.
 Kan Fannys barnlige uskyld puste liv i en død idealisme, eller er John blevet for dumt et svin af de mange år i limbo? Og er han overhovedet til blondiner?

Sophie Zinckernagels manuskript til forestillingen har vundet førsteprisen i “Dramatisk Debut” 2018, dansk teaters landsdækkende dramatiker- konkurrence for debuterende dramatikere, som i 2018 løb af stablen for femte gang.

 

NB: Der indgår stroboskoplys i forestillingen.John Lennon er død er udvalgt til Garantiordningen for turnerende teater for voksne af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.

Medvirkende

Gerard Carey Bidstrup, Anna Stokholm, Charlotte Munksgaard, Peter Zandersen og Piroska Eulalia Avila Ingemann

Producent

Teater V

Instruktør

Emil Hansen

Scenografi og Kostumer

Rebekka Bentzen

Dramatiker

Sophie Zinckernagel

Lysdesign

Sonja Lea

Lyddesign

Rune Abel

Forestillingsleder og Rekvisitør

Anna Ladas
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.