Besøg af Don Gnu

Human in balance

- Danseforestilling
22. april - 23. april
Direkte til billetkøb 22.-23. april
En poetisk, fysisk og musikalsk fortælling, der minder os om, at vi ikke kan bevæge os - uden vores adfærd påvirker andre.

Oplev et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, når DON GNU sætter alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tung roterende balancebræt. Et kunstværk i sig selv - men også en kraftfuld og poetisk visualisering af de menneskelige relationer.

Med live-musik, vilde stunts og danserne balancerende på det gigantiske balancebræt opstår magien, og fortællingen om magt, balance og ubalance mellem mennesker. Den åbne himmel, bagende sol og sydens hverdagskaos møder de velstrukturerede, kølige nordiske nuancer, der danner rammen om det levede liv i Skandinavien, i en nervepirrende balanceakt mellem det skæve og det regelrette, mellem orden og kaos - og mellem mennesker og dets mange forskellige kulturer.

Human in Balance er udvalgt til Garantiordningen for turnerende teater for voksne af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.

Human in balance // 22. april - 23. april
Dato Tid Varighed Pris
22.4 19.30 60 minutter 205,00 kr. Køb
23.4 19.30 60 minutter 205,00 kr. Køb

Producent

Don Gnu

Co-producent

Udviklet som en del af European Capital of Culture 2017 - i samarbejde med cypriotiske Dance House Lemesos og Bora Bora - Dans og Visuelt Teater

Producer

Sigrid Aakvik

Performance og koreografi

Evi Karsera (Cypern), Alexia Nicolaou (Cypern), Petras Lisauskas (Lithauen), Frederik Pors Jakobsen (Danmark)

Instruktion og koreografi

Jannik Elkær

Med-instruktør

Kristoffer Louis Andrup Pedersen ​

Komponering, musik, lyd

Alice Carreri

Video, fotos lys & dramaturgi

Christoffer Brekne

Dramaturgisk konsulent

Bjørn Brinch
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.