På Aalborg bibliotek!

Hip Hip Hip

- En del af Enestående
25. oktober - 25. oktober
Poetiske snapshots kun for dig og en ledsager

Kom indenfor i Audrey Deros fortryllende univers. Hip-hip-hip spiller for en eller to personer ad gangen i en lille fotokabine. Du ved, som vi kender dem fra banegårde og rutebilstationer.

Du vælger selv den historie du vil opleve, ved at indkaste en af de farvede mønter i kabinen – og klik! Du får din helt egen lille fortælling.

HIP HIP HIP er en samling små poetiske fortællinger, som er opført på en række store internationale festivaler igennem de seneste år. Det er første gang forestillingen vises i Danmark.

Kabinen er opstillet på Aalborg bibliotek! 

Det er gratis og kræver ingen billet. Et besøg i kabinen varer cirka 5-7 minutter; du kan komme mellem kl. 12-14 og igen 15-17. 

 HIP HIP HIP er en del af monologfestivalen Enestående.

Hip Hip Hip // 25. oktober - 25. oktober
Dato Tid Varighed Pris
25.10 12.00 5-7 minutter 0,00 kr. Bare mød op mlm. 12 - 14
25.10 15.00 5-7 minutter 0,00 kr. Bare mød op mlm. 15 - 17

Producent

Pudding asbl

Skuespiller og konceptudvikler

Audrey Dero

Kunstnerisk konsulent

Oriana Varak

Scenograf

Dennis Gysen

Enestående 2019

ENESTÅENDE 2019 er et samarbejde mellem Team Teatret i Herning, Teater Nordkraft i Aalborg og Teatret Gruppe 38 i Aarhus, og er støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Aarhus Stiftstidendes Fond, Spar Nord Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Danske Dramatikere og Dansk Skuespillerforbund.
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.