FUCKING ÅMÅL

- Dramatisering af den svenske kultfilm
Fra 12 år
Agnes og Elin bor i Åmål. Agnes har ingen venner og tør ikke fortælle, at hun er forelsket i Elin, der er skolens mest eftertragtede pige. Der er ikke plads til at skille sig ud i fucking Åmål.

Agnes har ingen venner og tør ikke fortælle, at hun er forelsket i Elin. Elin er frygtløs, rastløs og betaget af alt, hvad der afspejler storbyernes ungdomskultur. Hun er skolens mest eftertragtede pige, men rygterne går i Åmål.

Sammen gør de to op med det trivielle liv i fucking Åmål.

Fucking Åmål er en fortælling om, at bo i et mindre samfund og ikke være ligesom alle de andre. En forestilling om den første kærlighed, om at finde sig selv og turde står ved hvem man er.

Forestillingen kredser om temaer som kærlighed, ungdomskultur, identitet, homoseksualitet, mobning, ensomhed, selvmordstanker og den seksuelle udvikling/debut.

 

 

Producent

Hils din mor, Teater Vestvolden

Medvirkende

Mia Lerdam, Ingrid-Marie Thorlacius, René Benjamin Hansen

Instruktør

Mia Lipschitz

Dramatiker

Julie Maj Jakobsen

Scenograf

Katrine Gjerding

Foto

Karoline Lieberkind

Forlag

Nordiska ApS – København

Støttet af

Statens Kunstfond

Varighed

60 minutter - ingen pause

Pris

Gratis for Teaterkortholdere. Løssalgspris 40-80 kr. For skoler kontakt teatret på tlf. 98 111 666 ellermail skole@teaternordkraft.dk.
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.