Vises kun én gang!

Frøken Julies midsommerfest

- Til bords med Strindbergs klassiker
21. juni
Du sidder med ved bordet, og vi følger Frøken Julie på vej med fællessang og fællesskål.

TEATERKRAFT#9!

Kom med Teater Nordkraft til den ultimative midsommerfest i den svenske skærgård, når vi blænder op for en moderne, interaktiv, medspisende version af Frøken Julie.

Til en svensk midsommerfest hører sild, snaps og viser – og du får det hele! Skuespillerne fra Teater Nordkrafts ensemble sørger for at du har snaps i glasset, imens de fremfører en helt særlig version af Strindbergs klassiker.

Det er lysende, varm midsommer i Sverige. Den unge, smukke frøken Julie kommer overstadig hjem fra Sankt Hansfest, og kan ikke dy sig for at forføre tjeneren Jean – hvad ondt kan der ske ved det?

Men i stedet for at blive bekræftet i sin uovervindelighed, farer Julie vild i kærligheden og sig selv – og da morgenen gryr, er alt forandret…

2 musikere akkompagnerer fællessangen og følger os på vej ind i den svenske sommernat.

 

TEATERKRAFTprojekterne er helt særlige aftener i teatret. Skuespillerne har 5 dage til at forberede en visning for publikum, og hvert projekt vises kun én gang! 

 

Petrine: Julie

Lærke: Tjener/

Alexander: Tjener/Jean

 

Billetprisen er inkl. mad

Frøken Julie // 21. juni
Dato Tid Varighed Pris
21.6 17.00 205,00 kr. Køb
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.