Enestående

- Minifestival kun med solo-forestillinger
25. oktober
25.-27. oktober
ENESTÅENDE er en minifestival med ene SOLO-forestillinger, for børn og voksne. Den vises på teatre over hele Danmark, og gæster Teater Nordkraft fra fredag 25. oktober til søndag 27. oktober, i uge 43.

En af de sværeste discipliner er soloen. Kuglestøderen, 100-meterløberen, enkeltstarten. Alle performer de alene og deres resultater beror alene på deres egne præstationer.

ENESTÅENDE er en række af de aktuelt bedste danske og internationale teater-solo fra Belgien, Spanien og Frankrig.

Som en linedanser på sin line balancerer skuespilleren, performeren og danseren alene på sin scene mellem ordene, bevægelserne, rytmerne, følelserne. Der er ét menneske til at forløse fortællingen, ét menneske til at tage sværdslag med livets store momenter og én person til at tryllebinde publikum. Men det er i mødet mellem denne ene performer og publikum, at magien opstår. Det er i nærværet, engagementet og intimiteten, at eksplosionen opstår.

 

Festivalprogrammet byder på vidunderlig humor, stor musikalitet, bevægende drama og sender os på rejse vidt og bredt fra den traditionelle monolog til de mere skæve og finurlige fortolkninger af sologenren.

Det er svært at undgå at lade sig opsluge og begejstre, når et stærkt vedkommende drama udspiller sig lige for øjnene af os.

 

Programmet består af forestillingerne:

VU - 25. okt (fra 7 år)
Hip Hip Hip - 25. okt. (Alle)
Nymio - 26. okt. (fra 5 år)
Baby Macbeth - 27. okt. (fra 1 år)
JOB - 27. okt. (unge og voksne)

- Du kan læse mere om de enkelte forestillinger ved at klikke dig ind på dem individuelt via hjemmesidens forside. 

 

ENESTÅENDE bliver til i samarbejde med Team Teatret i Herning, Teater Nordkraft i Aalborg og Teatret Gruppe 38 i Aarhus, og er støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Aahuus Stiftstidendes Fond, Spar Nord Fonden, Wilhelm Hansen Fonden og Danske Dramatikere.

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.