Eccozone

- instrumentalt monodrama
16. september
16. september
Besøg på Teater Nordkraft fra Open Days musikfestival; aktuel musik og lydkunst. Et nysgerrigt møde med det grænsesøgende, det anderledes, det sidste ny.

”Orula” er et af de mere unikke og monumentale værker fra komponisten Louis Aguirre's hånd. Værket blev i sin tid bestilt af fløjtenisten Karolina Leedo med støtte fra Statens Kunstfond.

Det er musik med en ekstrem klang og voldsom dramatisk karakter, skabt for at ære den guddommelige og vise Orisha, det supreme orakel i den afro-cubanske religion, der er det univers der er inspirationen i Aguirre's musik.
”Orula” er et værk af en trancendental, mystisk og rituel natur, som insisterer på et voldsomt og spirituelt indtryk på lytteren.
Komponisten betegner det selv som ”det totalt instrumentale” eller et ”instrumentalt monodrama”, hvor udtrykket transformerer sceneriet til noget overskridende rituelt.

Eccozone spiller på Teater Nordkraft søndag 16. september kl. 11.

Medvirkende:
Karolina Leedo, fløjte
Mathias Reumert, David Hildebrandt, Anders Kann Elten, percussion

TeaterKort giver naturligvis adgang til ECCOZONE.
Koncerten præsenteres i samarbejde med OpenDays Festival.
Billetter til koncerterne købes ved indgang, og koster 100 kr for en (et partoutkort til alle koncerter koster 300 kroner).

Hvis du har TeaterKort til Teater Nordkraft i efteråret 2018, kan du komme på døren og gå direkte ind til ECCOZONE. 

OpenDays Festival er en scene for den nye musik, som den høres og skabes af tidens komponister og lydkunstnere. Aktiviteterne finder sted på lokale kulturinstitutioner og inviterer til et nysgerrigt møde med det grænsesøgende, det anderledes, det sidste ny!

OpenDays Festival 2018 finder sted i Aalborg dagene 14. – 16. september, Teater Nordkraft er blot ét af spillestederne. 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.