Den der elsker mindst har magten

- En forestilling af Teater Uden Grænser - en del af Ung Aalborg
29. januar - 31. januar
Direkte til billetkøb 29.-31. januar
Brudstykker af et parforhold

Stykket viser brudstykker af et parforhold på godt og ondt. Det samme par spilles hele tiden af forskellige personer. Stykket er bygget op og sat sammen af digte og lyriske tekster. Det har et, ikke tydeligt, forløb, som strækker sig over flere år. Det starter ved manden og kvindens første møde, hvor kvinden først har en anden mand, og deres kærlighed er forbudt. De bliver et par, og er stormende forelsket. Herefter det hverdagslige parforholdsliv, som somme tider kan kede dem. Hertil kommer et, fra kvindens side, gennemtrængende ønske om at få børn. Hun bliver gravid, men mister barnet, og er frustreret over mandens uforstående rolle overfor hendes sorg. Stykket runder af med parrets fælles erkendelse af, at deres kærlighed kan klare selv de vildeste udfordringer, selvom den er kaotisk og dramatisk. Det er et stykke om kærlighed når det er godt, men også når det gør ondt og er besværligt. Det er et stykke om at leve sammen som par, og så er det ikke mindst et stykke om indgroede kønsroller, som gennemsyrer parforholdet. Stykket vil fortælle en historie, men det vil også sætte ting under debat og skabe refleksion hos publikum.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne, der er dog begrænsede pladser i salen, så du skal huske at reservere en billet. Arrangementet er alkoholfrit, men teatrets bar er åbent for sodavand og kaffe mm. 

Den der elsker mindst har magten // 29. januar - 31. januar
Dato Tid Varighed Pris
29.1 19.30 60 minutter 0,00 kr. Køb
30.1 19.30 60 minutter 0,00 kr. Køb
31.1 19.30 60 minutter 0,00 kr. Køb
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.