CoryDONG - Det bedste for Danmark

- Et satirisk spil baseret på virkelige hændelser
28. maj - 29. maj
CoryDONG - Det bedste for Danmark er den satirisk dokumentariske forestilling om salget af DONGs aktier til Goldman Sachs. Forestillingen går bag om hændelserne og dem der var allertættest på beslutningen om at sælge til den amerikanske investeringsbank med det blakkede ry. Hvad skete der? Hvordan blev en socialdemokratisk finansminister pludselig så glad for privatisering?

Med fokus på tidligere finansminister Bjarne Corydon, tidligere bestyrelsesformand i DONG erhvervsmanden Fritz Schur, tidligere direktør for DONG Anders Eldrup, nuværende direktør for DONG/Ørsted og en del andre spillere i sagen, forsøger Kristian Halken og Ina-Miriam Rosenbaum at få svar på nogle af de spørgsmål, som stadig er ubesvarede inden sagen for alvor går i vores fælles Glemmebog, godt hjulpet af Statrevisorerne som den 12. oktober udtalte disse ord: "Vi har besluttet at afslutte sagen. Der kommer ikke mere" siger Statrevisorernes forman Peder Larsen (SF): "Vi synes selvfølgelig stadig ikke at dokumentationen er god nok, men det slog vi jo fast allerede da den sidste beretning kom. Dernæst kommer, at sagen formentlig aldrig vil slutte. Der er altid nogen, der vil have en mening, men vi kan ikke blive ved med at undersøge det samme om og om igen, fordi forskellige mennesker mener, at det ikke er gjort godt nok."

CoryDONG - Det bedste for Danmark // 28. maj - 29. maj
Dato Tid Varighed Pris
28.5 19.30 145 minutter - inkl. pause 205,00 kr. Køb
29.5 19.30 145 minutter - inkl. pause 205,00 kr. Køb

Producent

Off Off/Produktion

Dramatiker

Henrik Szklany

Iscenesættelse

Liv Helm

Medvirkende

Kristian Halken og Ina-Miriam Rosenbaum
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.