Comedy

Comedy Tirsdag med Christian Fuhlendorff

- En aften med gode grin og godt selskab!
04. juni

Comedy tirsdag på Teater Nordkraft - Satire, charme og selvironi på en helt almindelig tirsdag. Hyggelige aftner på Teater Nordkraft, hvor du kan grine af aktuelle begivenheder, fastlåste fordomme og din nabo.

Comedy Tirsdag løsner de låste skuldrer, rusker i den sarte selvopfattelse, og blødgør de stivnede ansigter – i denne tid trænger vi til at grine lidt af magthaverne, hinanden og måske især os selv!

Den politiske satire og den lune danske selvironi har i mange år været ventilen, som gør, at vi kan holde til at være i den hverdagens trykkoger. På udvalgte tirsdage i foråret 2019 læner vi os derfor tilbage og knapper smilerynkerne op.

Valdemar Pustelnik er vært for aftenen, og inviterer de bedste danske komikere på besøg. I efteråret 2018 var Sanne Søndergaard, Brian Mørk, Ane Høgsberg og Daniel Lill forbi Teater Nordkraft, og foråret byder på endnu flere overraskelser med vid og bid.

Vi glæder os til at få besøg af:
Elias Ehlers og Jacob Wilson d. 22. januar
Martin Nørgaard og Morten Wichmann d. 12. marts
OG Christian Fuhlendorff d. 4. juni

Du kommer lidt sjovere gennem ugen med en Comedy Tirsdag, og så koster det endda kun 90 kr. at være med!

Comedy Tirsdag med Christian Fuhlendorff // 04. juni
Dato Tid Varighed Pris
4.6 19.30 90,00 kr. Udsolgt
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.