Comedy Tirsdag 29/10

- Grinegaranti
29. oktober
Kom forbi når nogle af Danmarks dygtigste komikere besøger Teater Nordkraft

Du kommer lidt sjovere gennem ugen med en Comedy Tirsdag, og så koster det endda kun 100 kr. at være med!

Satire, charme og selvironi på en helt almindelig tirsdag. Hyggelige aftner på Teater Nordkraft, hvor du kan grine af aktuelle begivenheder, fastlåste fordomme og din nabo.

Comedy Tirsdag løsner de låste skuldrer, rusker i den sarte selvopfattelse, og blødgør de stivnede ansigter – i denne tid trænger vi til at grine lidt af magthaverne, hinanden og måske især os selv!

Den politiske satire og den lune danske selvironi har i mange år været ventilen, som gør, at vi kan holde til at være i den hverdagens trykkoger. På udvalgte tirsdage i efteråret 2019 gentager vi succesen fra foråret og læner os tilbage, mens vi knapper smilerynkerne op.

Valdemar Pustelnik er som altid vært for aftenen, og inviterer de bedste danske komikere på besøg. I foråret 2019 havde vi fornøjelsen af blandt andet Christian Fuhlendorff, Elias Ehlers og Martin Nørgaard, og du kan helt sikkert glæde dig til flere sjove overraskelser i efteråret!

Comedy Tirsdag 29/10 // 29. oktober
Dato Tid Varighed Pris
29.10 19.30 2 x 45 minutter + pause 100,00 kr. Sælges fra 21/5 kl. 16
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.