Brian Mørk og Daniel Lill

- Comedy Tirsdag
04. december
Vintermørke skal grines væk!

I efteråret 2018 insisterer vi på at vintermørket skal grines væk! Vi har bedt komiker Valdemar Pustelnik om at arrangere 3xComedy Tirsdag på Teater Nordkraft. Pustelnik medbringer nogle af Danmarks bedste komikere og har selv taget værtsrollen, så vi garanterer 3 sjove og hyggelige tirsdagsaftner. 

Om aftnens komikere:

 

Daniel Lill
Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes. Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla, og er i 2018 landet rundt med sit andet oneman-show.

Brian Mørk:
Brian Mørk er standup komiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit talkshow Brian Mørk Show. Brian har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både Danmarks Radio og TV 2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.

Brian Mørk og Daniel Lill // 04. december
Dato Tid Varighed Pris
4.12 19.30 205,00 kr. Køb
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.