En del af Enestående

Baby Macbeth

- En del af Enestående
27. oktober - 27. oktober
En ganske særlig oplevelse for både store og helt små publikummer

Baby Macbeth er en fri fortolkning af Shakespeares verdensberømte dramaer, spillet for babyer (fra 12 måneder) og deres familier. Her får vi highlights fra Romeo & Julie, Macbeth, En skærsommernatsdrøm og Kong Lear på under 40 minutter.

De voksne vil genkende Shakespeares mange intriger, mens børnene, der ikke endnu kender til klichéer, vil opleve dette fantastiske univers af en fortælling, der både er morsom og musikalsk. Scenen er sat omkring et stort bord og flere af de små tilskuere bliver inddraget i fortællingen.

Prisbelønnede Agnés Limbos har mere end 30 års erfaring som skuespiller og dukkefører, og hun styrer dette univers af magi præcist, rytmisk og musikalsk.

Baby Macbeth er en del af monologfestivallen Enestående.

Baby Macbeth // 27. oktober - 27. oktober
Dato Tid Varighed Pris
27.10 10.00 40 minutter 85,00 kr. Køb
27.10 15.00 40 minutter 85,00 kr. Køb

Af og med

Agnés Limbos

Producent

Compganie Gare Centrale

Komponist, musiker

Joachim Caffonnette

Dramaturg

Sabine Durand

Lysdesigner

Jean- Jacques Deneumoustier

Scenograf

Sophie Carlier

Enestående 2019

ENESTÅENDE 2019 er et samarbejde mellem Team Teatret i Herning, Teater Nordkraft i Aalborg og Teatret Gruppe 38 i Aarhus, og er støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Aarhus Stiftstidendes Fond, Spar Nord Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Danske Dramatikere og Dansk Skuespillerforbund.
find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.