Audrey Castaneda og Ane Høgsberg

- Comedy Tirsdag
13. november
13. november
Vintermørke skal grines væk!

I efteråret 2018 insisterer vi på at vintermørket skal grines væk! Vi har bedt komiker Valdemar Pustelnik om at arrangere 3xComedy Tirsdag på Teater Nordkraft. Pustelnik medbringer nogle af Danmarks bedste komikere og har selv taget værtsrollen, så vi garanterer 3 sjove og hyggelige tirsdagsaftner. 

Om aftnens komikere: 

Audrey Castaneda:
Humørbombe har Audrey altid været – som danser, skuespiller, klummeskribent, tv-udvikler med mere – og hun elsker at fortælle historier, gerne med sig selv i krumbøjninger, der kan give enhver andre overbalance.
Hun er en af landets sjoveste live komikere og en oplevelse, som du ikke vil gå glip af.

Ane Høgsberg:
Ane Høgsberg er et forfriskende pust på den danske stand-up-scene - både som en af de få kvinder i branchen men mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin. Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! Hun fik nemlig tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane Høgsberg er i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show "Dårlig Feminist".

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.