Gaver til sårbare børn: send Børns Voksenvenner i teatret

Giv en fantastisk gave til et barn, som trænger til at komme i teatret og få en særlig oplevelse sammen med en god voksen.

Teater er godt for børn, og det er især godt at se teater sammen med en voksen man stoler på. Teater Nordkraft og Børns Voksenvenner Aalborg samarbejder om at give ensomme eller sårbare børn teateroplevelser sammen med deres voksenvenner.                                                                        

Teater Nordkraft sælger fra 24. november 2018 2 forskellige gaver, som bliver sendt direkte videre til Børns Voksenvenner:

  • For 170 kroner kan du købe billet til ét barn under 7 år samt én voksenven
  • For 200 kroner kan du købe billet til én teenager (13 år og op) samt én voksenven (halv pris af løssalgsprisen)

Den, du giver gaven til får en flot gaveæske, med en nummereret voucher med en hilsen fra Børns Voksenvenner og Teater Nordkraft:

”Tak for gaven! Med denne gave har DU inviteret et barn på xx-xx år i teatret sammen med sin voksenven. De skal sammen ind og se en forestilling på Teater Nordkraft, og de glæder sig meget til at få en fælles oplevelse.

Børns Voksenvenner Aalborg har i mere end 20 år matchet børn og voksenvenner.

Hvert år oplever udsatte eller ensomme børn og unge, hvor stor en forskel det kan gøre at få et frirum, og at få en voksen ind i tilværelsen som har tid og plads til at lytte, hygge, lege, opleve og bare være sammen. Alle børn har brug for en ven at opleve verden med.

På Teater Nordkraft glæder vi os til at tage imod børnene og deres venner. Vi er meget glade for din hjælp. Tak for dig!

Kærlig hilsen Børns Voksenvenner Aalborg og Teater Nordkraft”

Børns Voksenvenner får besked direkte om at der er købt en gave til et lille eller et stort barn, og det er Børns Voksenvenner som suverænt afgør hvem af venneparrene der skal i teatret. 

Hvis du kender et barn som har en voksenven, kan du også give dem gaven direkte. Bare kom ned til os i vores åbningstid, og få pakket et gavekort lækkert ind. Hvis du køber et gavekort til et barn og en voksenven, får du stadig billetterne til den særlige pris. 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.