Du bestiller, vi leverer!

TeaterKRAFT#3: VERDENS BEDSTE FORESTILLING

- 6 originale værker, 6 enestående teateraftner, 6 unikke øjeblikke
26. oktober
26. oktober
Endelig en forestilling der retter sig efter DINE ønsker!

Hvis du kan få lige hvad det skal være, hvad vil du så have? Tre af Teater Nordkrafts skuespillere har sat sig for at skabe Verdens Bedste Forestilling – en forestilling, som kommer DIG i møde, som lytter til DINE behov, og som retter sig fuldt og helt efter DINE ønsker. Vil du have en giraf på scenen? Ja, så gerne. Vil du have Nikolaj Lie Kaas i et badekar med mælk? Selvfølgelig! Vil du have en gyser, og din kusine en musical? Ingen problemer, vi klarer begge dele!

Verdens bedste Forestilling bliver den mest vanvittige, sjove, rørende, romantiske, actionpacked forestilling du nogensinde kommer til at se! Heldige dig!

På baggrund af en lang række interviews med et bredt udsnit af Aalborgs befolkning, vil skuespillerne Petrine Agger, Alexander Clement og Jela Natius i samarbejde med den reumertvindende dramatiker, Magnus Iuel Berg og scenograf Claus Helbo skræddersy den mest vanvittige, sjove, rørende, romantiske, actionpacked forestilling du nogensinde kommer til at se.

“Reglen er at vi skal efterkomme alle publikums ønsker. Hvis dem vi interviewer vil se Justin Bieber eller en giraf på scenen, så må vi skaffe det. Og hvis én vil ha en musical og en anden vil have gyser, må vi se hvordan vi kan få de genrer kombineret.” udtaler skuespiller, Alexander Clement der instruerer forestillingen.

Om det lykkes holdet kan du se den 26. oktober, når vi for første og eneste gang nogensinde præsenterer VERDENS BEDSTE FORESTILLING. Hvis du vil følge processen og skuespillernes kapløb mod tiden, kan du fra 7. oktober og frem til premieren se med på Teater Nordkrafts instagram og facebookside.

Verdens bedste forestilling er TeaterKRAFT#3.
En rigtig god aften i teateret... Vi ved allesammen godt hvordan det føles. Men hvordan opstår den magi - hvor kommer gnisten fra? Hvad er TeaterKRAFT lavet af?

Teater Nordkrafts ensemble er gået på opdagelse efter TeaterKRAFTEN.

6 originale værker, 6 enestående teateraftener, 6 unikke muligheder for at lade teateret skylle over dig. Hvert værk vises kun én gang!

 

Medvirkende: Petrine Agger & Jela Natius Abildgaard

Ide & Instruktion: Alexander Clement

Dramatiker: Magnus Iuel Berg

Scenograf: Claus Helbo

 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.