Flyttet til 5. februar!

TeaterKRAFT#2: LIP SYNC BATTLE

- Vil du være med?
05. februar
OBS! Flyttet til 5. februar 2019!
Endelig en talentkonkurrence hvor du ikke behøver at kunne noget - Du skal bare være god til at lade som om!

Har du en rockstjerne i maven?

Teater Nordkraft inviterer alle Nordjyllands festaber, dansemus og dramaqueens til en aften med høj musik og store armbevægelser – kom og dyst mod dine bedste venner i en ordentlig omgang Lip Sync Battle!

Vi inviterer studerende, plejehjemsbeboere, gymnasieelever, offentligt ansatte og pedeller til at komme op på scenen og mime til deres yndlingsmusik, til stor glæde for alle os tilskuere.

Alle deltagere får bacstagepass og behandles som stjerner for en aften, og kommer hjem med et rockstjernefoto af sig selv. De bedste deltagere vinder endda fantastiske præmier. Teater Nordkrafts skuespillere er værter, og lover alle publikummer et forrygende show!

Om du rocker til Jodlebirge, Britney Spears eller Metalicca er ligemeget, bare du giver den fuld gas for publikum! Så frem med din indre rockstjerne - nu er det tid til at skifte dit badeværelsesspejl og hårbørste ud med stjernestatus i en talenkonkurrence hvor du ikke behøver at kunne synge for at være med.

 

Sådan kommer du med:

- Du kan deltage enten alene eller med et hold.

- Alle deltagere kan bruge alle de rekvisitter og kostumer du vil, eller låne nogle af vores.

- Skriv til os på jegvilvaeremed@teaternordkraft.dk, fortæl hvem du/I er, jeres kunstnernavn og hvilken musik der skal bruges, og om I har nogle særlige ønsker.

 Billetter til showet koster kun 70,- kroner, og købes på www.teaternordkraft.dk

 

 

 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.