Åbningsfest og sæsonlancering

- Præsentation af efteråret 2019
24. august
24. august
Hvad skal du se? Teater Nordkrafts efterårssæson er smækfyldt af godt teater og spændende events - vi præsenterer det hele og giver et glas.

Præsentation af sæsonens gæstespil og børneforestillinger, teaterfestivalerne Live Art for Børn og Dans Baby Dans, og monologfestivalen Enestående. 

Forfatter og foredragsholder Mads Ananda Lohdal, teaterchef Jakob Tekla Jørgensen, Venue Manager Mentor i Jomfru Ane Gade Danni Skriver og Reumertvindende instruktør Minna Johannesson mødes i en samtale om Jomfru Ane Gade og den gode fest - hvordan skaber man den?

Hvad kan fest-rummet som ingen andre sociale rum kan? Samtalen lægger op til forestillingen "150 Meter til Imorgen"; forestillingen om Jomfru Ane Gade.

Efteråret byder også på et gensyn med Ow Bunker, et helt nyt Teaterkraft-projekt, en burlesque julekabaret og meget mere.

Efter åbningen er Teater Nordkraft vært ved et glas i teaterfoyeren, og der er mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning i at sammensætte den helt perfekte teatersæson!

Vi står klar allerede fra klokken 12.00 til at hjælpe dig med digital billetbestilling og aktivering af Teaterkort.

Åbningsfesten er gratis, men du skal huske at booke plads.

 

 

 

find vej Vi bor på Teglgårds Plads 1 i Aalborg google maps
gå ikke glip af vores forestillinger! Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om forestillinger og arrangementer. Du kan altid nemt melde dig fra igen.